Neste Ralli 2017

Neste Ralli on jälleen rantautunut Jyväskylään! Rallien päätapahtumapaikat Jyväskylässä sijaitsevat tuttuun tapaan Lutakossa ja Harjun alueella, lisäksi erikoiskokeita ajetaan ympäri Keski-Suomea. Välityskeskuksemme palvelee rallikansaa numerossa 0100 6900 tuttuun tapaan vuorokauden ympäri koko ralliviikon ajan.

Taksit erikoiskokeille

Otamme rallien aikana vastaan ennakkotilauksia normaalien ennakkotilauskäytäntöjen mukaisesti. Tilatessasi taksia hakemaan sinua suoraan erikoiskokeilta on kuitenkin hyvä muistaa, että taipaleilla on liikenneruuhkia, ja asiakkaan löytäminen voi olla takseille haastavaa. Jos menet taksilla erikoiskokeelle, on helpointa sopia myös paluukyydistä suoraan kuljettajan kanssa. On hyvä pitää mielessä että isojen autojen (yli 4 matkustajaa) saanti ralliviikonlopun aikana on todennäköisesti melko haastavaa.

Lutakko

Paviljongin taksitolppa palvelee ralliasiakkaita Piippukadun kääntöpaikalla. Piippukadun tolppa sijaitsee lähellä Innova 1 lähellä olevaa sisäänkäyntiä rallialueelle. Piippukadun tolpan löytää kävelemällä kohti Lutakosta löytyvää punaista, suurta savupiippua. Lisäksi ralliasiakkaita palvelee Matkakeskuksen taksitolppa sekä Sataman kahvion vieressä oleva taksitolppa.

Harju

Harjun alueella ei ole tapahtuman aikana poikkeuksellista taksitolppaa – ralliasiakkaita palvelee Torin taksitolppa.

Harjulla ajettavien erikoiskokeiden vuoksi katuja joudutaan sulkemaan keskustan, Mäki-Matin ja Harjun alueilta to 27.7 klo 10 – la 29.7. klo 02. Harjun viheralue ja Ihantolantie ovat suljettuina sunnuntaihin 30.7. klo 15 saakka.

Liikenne suljetaan erikoiskokeiden aikana torstaista 27.7. kello 10.00 alkaen lauantaihin 29.7. kello 2.00 saakka seuraavilta kaduilta:

Yliopistonkatu 2–26. Vaasankatu ja Kilpisenkadun välinen osuus. Tontille ajo sallittu välillä Vaasankatu – Cygnaeuksenkatu.

Yliopistonkatu 26–28. Kilpisenkadun ja Asemakadun välinen osuus. Tontille ajo sallittu.

Cygnaeuksenkatu. Kauppakadun ja Yliopistonkadun välinen osuus. Tontille ajo sallittu.

Gummeruksenkatu. Yliopistonkadun ja Vapaudenkadun välinen osuus. Tontille ajo sallittu.

Kilpisenkatu. Kauppakadun ja Yliopistonkadun välinen osuus. Tontille ajo sallittu.

Harjukatu. Yliopistonkadun ja Sepänkadun välinen osuus. Tontille ajo sallittu.

Sepänkatu. Harjukadun ja Rajakadun välinen osuus.

Sepänkatu. Sammonkadun ja Harjukadun välinen osuus. Tontille ajo sallittu.

Pitkäkatu 39–67. Kortesuonkadun ja Nisulankadun välinen osuus.

Kortesuonkatu. Kenttäkadun ja Pitkäkadun välinen osuus.

Kortesuonkatu. Kenttäkadun ja Keskikadun välinen osuus. Tontille ajo sallittu.

Suljetuista kaduista liikenteelle avataan perjantaina 28.7 kello 00.00–12.00 seuraavat kadut:

Yliopistonkatu 2–8. Vaasankadun ja Cygnaeuksenkadun välinen osuus. Liikenteelle avataan ainoastaan Voionmaankadun suuntaan kulkeva liikenne.

Cygnaeuksenkatu

Sepänkatu

Pitkäkatu

Kortesuonkatu, suljettavalla osuudella pysäköinti on kiellettyä 27.–29.7.