Suomipop 2017 -kilpailun säännöt

JÄRJESTÄJÄ

JYTAKSI Jyväskylän Aluetaksi Oy
Ailakinkatu 5
40100 Jyväskylä

OSALLISTUMISOIKEUS

Arvontaan voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat 15 vuotta täyttäneet henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet arvonnan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

KAMPANJA-AIKA

Kampanja-aika alkaa 16.6. ja päättyy 10.7.2017. Kampanjassa arvotaan 2 kappaletta Suomipop- festivaalippuja (arvo 65 € / lippu) sekä kaksi taksirahakorttia (arvo 25 € / lippu). Kaksi eri voittajaa saavat festivaalilipun ja taksirahakortin. Liput ovat lauantaille.

OSALLISTUMINEN

Arvontaan voi osallistua jättämällä perustelut JYTAKSIn Facebook-sivuilla ja tykkäämällä JYTAKSIn Facebook-sivista.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN

Järjestäjä arpoo 11.7.2017 kommentikenttään kommentin jättäneiden sekä kampanja-aikana uusien Facebook-tykkääjien kesken kaksi festivaalilippua ja taksirahakorttia. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Taksirahakortti käy yhdensuuntaiselle matkalle, joka voi olla arvoltaan maksimissaan 25 euroa. Jos taksimaksu on pienempi, loppurahaa ei palauteta. Taksirahakortti on käytössä vain samana päivänä kuin festivaalippu. Vastaamme voittajille Facebookin kommenttikentässä tai Twitterissä twiitillä. Palkinnot toimitetaan voittajille sopimuksen muikaan.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

JYTAKSI vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Arvontaan osallistujat vapauttavat JYTAKSIn sekä arvonnan mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan. Arvonnan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. JYTAKSI ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä JYTAKSIlle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja JYTAKSIn arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan arvontaan mahdollisesti liittyvien JYTAKSIsta riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin käyttöehtoja. Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, JYTAKSIlla on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja arvonnasta. JYTAKSI pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin erillistä ilmoitusta. Muutoksista ilmoitetaan JYTAKSIn Facebook-sivulla.

Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Annat tietosi JYTAKSIn käyttöön, etkä Facebookille. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

SOITA JA TILAA 0100 6900

ANNA PALAUTETTA

Mitä mieltä sinä olit palvelustamme? Anna meille palautetta. Haluamme kuunnella asiakkaitamme, jotta voisimme kehittää palvelujamme asiakaslähtöisesti. Laita siis rohkeasti tulemaan risuja tai ruusuja. Kiitos!