Yritys

Jyväskylän Aluetaksi on vuonna 1992 perustettu taksien tilauskeskus- ja markkinointiyhtiö, jonka omistavat 100 % Jyväskylän ja Muuramen alueen taksiyrittäjät. Vuonna 2015 on otettu käyttöön markkinointinimi JYTAKSI. Välitämme taksitilauksia vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri. Vuonna 2018 puhelumäärämme oli n. 733 330 tilausta eli yli 2000 tilausta joka päivä.

JYTAKSIn tavoitteena on tarjota luotettavaa ja turvallista taksipalvelua alueemme kaikille asiakasryhmille, koululaisista vanhuksiin. Toiminta-alueeseemme kuuluu Jyväskylän kaupunki (poislukien Korpilahti) sekä Muurame.

Osana välityskeskustamme toimii myös jyväskyläläisten henkilökuljetuksia hoitava kyydinvälityskeskus. Kyydinvälityskeskus palvelee pääasiassa vammais- ja vanhuspalveluiden henkilökuljetusasiakkaita, huolehtien kaikkiaan noin 13 000 asiakkaan kuljetustarpeista.

Jyväskylän ja Muuramen alueiden lisäksi välitämme taksipalveluja Itä-Suomen alueelle. Tuotamme välityspalvelut Joensuun Taksi Oy:lle, joka Taksi Itä-Suomi nimellä toimii Joensuussa, Juuassa, Kontiolahdessa, Outokummussa, Liperissä, Lieksassa, Kiteellä ja Kesälahdella. Taksi Itä-Suomen vastuulle kuuluvat Pohjois-Karjalan Matkojenyhdistelykeskuksen ilta- ja viikonloppujen tilauspuhelut ohjautuvat myös meille.

Hallitus

Hallituksen puheenjohtaja
Jari Puttonen
puh: 050 575 2500

Muut hallituksen jäsenet
Pekka Veijanen
Jari Virtanen
Harri Kemppainen
Jari Hovila
Jenni Ahvenlampi
Lauri Lajunen

Taksikeskus

Taksikeskuksemme palvelee vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Keskuksessa työskentelee noin 40 työntekijää ja työtä tehdään kolmessa tiimissä. Yhdessä vuorossa on kerrallaan 2-25 henkilöä riippuen vuorokaudenajasta, vuodenajasta ja mahdollisista tapahtumista.

Kaikki rekrytointimme tapahtuu Manpowerin kautta. Koulutamme kaikki työntekijät itse ja määräajan jälkeen tarjoamme mahdollisuutta siirtyä JYTAKSIn palvelukseen. Meille töihin.

Hallinto

Esa Niemi
Toimitusjohtaja
050 435 3323
esa.niemi(at)jytaksi.fi

Jari Puttonen
Hallituksen puheenjohtaja
050 575 2500
jari.puttonen(at)jytaksi.fi

Pia Pärnänen
Tuotantopäällikkö
040 728 1460
pia.parnanen(at)jytaksi.fi

Severi Allonen
Markkinointipäällikkö
050 513 1666
severi.allonen(at)jytaksi.fi

Pekka Veijanen
Laatupäällikkö
040 716 2620
pekka.veijanen(at)jytaksi.fi

Kalusto

Takseja toiminta-alueellamme on tilausjärjestelmässämme mukana n. 160 kpl.

Pääosan kalustostamme muodostavat henkilöautot, mutta tämän lisäksi välityksessämme on 40 esteetöntä taksia. Nämä tilataksit on pääsääntöisesti rekisteröity max. 8:lle matkustajalle.

Taksi on kestävän kehityksen kannalta hyvä valinta. Käytössämme oleva kalusto on uusinta teknologiaa hyödyntävä ja vähäpäästöinen ja ympäristöystävällinen. Tilausvälitys- ja ajoneuvopäätejärjestelmämme etsii tilaukselle aina lähimmän vapaan tai vapautuvan auton. Tällä keinoin pystymme omalta osaltamme vaikuttamaan CO2 päästöihin hukka-ajoa vähentäen

Monipuoliseen välityspalveluvalikoimaamme kuuluvat

  • perustaksikuljetukset
  • SHL / VPL taksikuljetukset
  • koulukuljetukset
  • paarikuljetukset
  • invataksikuljetukset
  • pientavarakuljetukset
  • yritysten sopimuskuljetukset