Kartta taksitolpista Lutakossa Neste Rallin aikana

Neste ralli 2019

Neste Ralli on jälleen rantautunut Jyväskylään! Rallien päätapahtumapaikat Jyväskylässä sijaitsevat tuttuun tapaan Lutakossa ja Harjun alueella, lisäksi erikoiskokeita ajetaan ympäri Keski-Suomea. Välityskeskuksemme palvelee rallikansaa numerossa 0100 6900 tuttuun tapaan vuorokauden ympäri koko ralliviikon ajan. Voit tilata taksin myös käyttämällä Jytaksi-sovellusta. Lue lisää sovelluksesta täältä!

Taksit erikoiskokeille

Otamme rallien aikana vastaan ennakkotilauksia normaalien ennakkotilauskäytäntöjen mukaisesti. Tilatessasi taksia hakemaan sinua suoraan erikoiskokeilta on kuitenkin hyvä muistaa, että taipaleilla on liikenneruuhkia, ja asiakkaan löytäminen voi olla takseille haastavaa. Jos menet taksilla erikoiskokeelle, on helpointa sopia myös paluukyydistä suoraan kuljettajan kanssa. Otamme myös vastaan ison auton tilauksia, mutta emme pysty ruuhkatilanteissa lupaamaan isoa autoa.

Lutakko

Paviljongin taksitolppa palvelee ralliasiakkaita Piippukadun kääntöpaikalla. Piippukadun tolppa sijaitsee lähellä Innova 1-rakennuksen lähellä olevaa rallialueen sisäänkäyntiä. Piippukadun tolpan löytää kävelemällä kohti Lutakosta löytyvää punaista, suurta savupiippua. Lisäksi ralliasiakkaita palvelee Matkakeskuksen taksitolppa sekä Sataman kahvion vieressä oleva taksitolppa.

Taksitolpalla tunnistat Jytaksin autojen pinkeistä Jytaksi-teippauksista sekä erottuvasta taksikuvusta.

Harju

Harjun alueella ei ole tapahtuman aikana poikkeuksellista taksitolppaa – ralliasiakkaita palvelee Torin taksitolppa. Tolpalla tunnistat Jytaksin autojen pinkeistä Jytaksi-teippauksista sekä erottuvasta taksikuvusta.

Harjulla ajettavien erikoiskokeiden vuoksi katuja joudutaan sulkemaan keskustan, Mäki-Matin ja Harjun alueilta to 1.8. klo 10 – la 3.8. klo 02. Harjun viheralue ja Ihantolantie ovat suljettuina sunnuntaihin 4.8. klo 15 saakka.

Liikenne suljetaan erikoiskokeiden aikana torstaista 1.8. kello 10.00 alkaen lauantaihin 3.8. kello 2.00 saakka seuraavilta kaduilta:

Yliopistonkatu 2–26. Vaasankatu ja Kilpisenkadun välinen osuus. Tontille ajo sallittu välillä Vaasankatu – Cygnaeuksenkatu.

Yliopistonkatu 26–28. Kilpisenkadun ja Asemakadun välinen osuus. Tontille ajo sallittu.

Cygnaeuksenkatu. Kauppakadun ja Yliopistonkadun välinen osuus. Tontille ajo sallittu.

Gummeruksenkatu. Yliopistonkadun ja Vapaudenkadun välinen osuus. Tontille ajo sallittu.

Kilpisenkatu. Kauppakadun ja Yliopistonkadun välinen osuus. Tontille ajo sallittu.

Harjukatu. Yliopistonkadun ja Sepänkadun välinen osuus. Tontille ajo sallittu.

Sepänkatu. Harjukadun ja Rajakadun välinen osuus.

Sepänkatu. Sammonkadun ja Harjukadun välinen osuus. Tontille ajo sallittu.

Pitkäkatu 35-39, 38-44. Löylykadun ja Kortesuonkadun välinen osuus. Tontille ajo sallittu.

Pitkäkatu 45–67. Kortesuonkadun ja Nisulankadun välinen osuus.

Kortesuonkatu. Kenttäkadun ja Pitkäkadun välinen osuus.

Kortesuonkatu. Kenttäkadun ja Keskikadun välinen osuus. Tontille ajo sallittu.

Suljetuista kaduista liikenteelle avataan perjantaina 2.8. kello 00.00–12.00 seuraavat kadut:

Yliopistonkatu 2–8. Vaasankadun ja Cygnaeuksenkadun välinen osuus. Liikenteelle avataan ainoastaan Voionmaankadun suuntaan kulkeva liikenne.

Cygnaeuksenkatu

Sepänkatu

Pitkäkatu

Kortesuonkatu.

Suljettavalla osuudella pysäköinti on kiellettyä 1.–2.8.