pikkujoulu taksi

Jytaksin taksitärpit pikkujoulukansalle

Pikkujoulukausi on nyt kuumimmillaan. Lue alta vinkkimme taksinkäyttöön pikkujoulukauden ajalle!

 • Jos otat, älä aja.
  Jytaksin tilaustavat toimivat vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Välityskeskuksemme tavoitat numerosta 0100 6900, jonka lisäksi voit tilata taksin JYTAKSI APP-sovelluksella.

 • Älä jäädy taksitolpalla, tai yritä muistella taksin numeroa aamuyön pikkutunneilla.
  Tallenna taksin numero puhelimeen jo valmiiksi tai lataa JYTAKSI APP – näin taksin tilauksen teko on helpompaa.

 • Varaudu ruuhkiin.
  Tilaa taksi jo hyvissä ajoin tai tee tilaus ennakkoon – varsinkin jos olet lähdössä matkaan isommalla poppoolla! Pikkujouluviikonloppuina on runsaasti väkeä liikkeellä, joten on mahdollista, että taksia joutuu hetken odottamaan erityisesti keskusta-alueella.

 • Ole tarkkana taksin valinnassa.
  Esimerkiksi Taksiliitto on sivuillaan antanut vinkkejä siitä, miten tunnistat turvallisen taksin. Jytaksin tunnistat taksitolpalla pinkeistä teippauksista sekä erottuvasta taksikuvusta.

 • Pelottaako taksimatkan hinta?
  Jytaksin takseissa on aina käytössä sama kuluttajahinnasto, ellei matkan hintaa ole sovittu etukäteen. Sama hinnasto on voimassa niin tilatuissa kyydeissä kuin tolppalähdöissäkin.

 • Onko koko yritys lähdössä juhliin?
  Yrityksien kuljetustarpeisiin tarjoamme esimerkiksi sopimusasiakkuuksia ja taksirahakortteja, jotka helpottavat yritysten taksimatkojen maksua.

 • Huomasitko matkan jälkeen, että jotain unohtui taksiin?
  Kuljettajamme toimittavat löytötavarat pääsääntöisesti Suomen Löytötavarapalveluun Vasarakadulle. Mikäli otit matkastasi kuitin, niin voit olla suoraan yhteydessä kuljettajaan kuitista löytyvästä puhelinnumerosta. Jos sinulla on auton numero tai rekisterinumero tiedossa, myös asiakaspalvelumme voi ottaa yhteyttä autoon.

Toivotamme kaikille oikein hyviä pikkujouluja – ja turvallista matkaa!