Koronavirukseen varautuminen Jytaksilla

Me Jytaksilla haluamme pitää henkilöstöstämme, kuljettajistamme sekä asiakkaistamme hyvää huolta.

Henkilöstömme sekä kuljetuspalveluyrittäjämme on ohjeistettu virukselta suojautumiseen. Toimipisteemme henkilöstö on mahdollisuuksien mukaan siirtynyt etätöihin palvelutason säilymisen turvaamiseksi ja välityskeskus on suljettu henkilökuntaan kuulumattomilta henkilöiltä. Ohjeistusta päivitetään tilanteen muuttuessa.

Asiakaspalvelumme on täydessä toiminnassa ja tilausnumeromme 0100 6900 sekä JYTAKSI APP palvelee asiakkaita vuorokauden ympäri normaalisti. Noudatamme kaikissa kuljetuksissamme THL:n antamaa ohjeistusta koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi. Autot pestään ohjeistuksen mukaisesti ja asiakkaat pyritään ohjaamaan mahdollisimman kauas kuljettajasta. Suosimme lähimaksuominaisuuden käyttämistä, mikäli se on mahdollista.

Koronaviruspandemian aikana emme valitettavasti tarjoa lastenistuimia erikseen. Lastenistuimia lukuunottamatta palvelumme on normaalisti saatavilla. Seuraamme tilannetta ja viestimme mahdollisista muutoksista välittömästi.

Koronaviruspandemiaan mahdollisesti liittyvät tiedustelut kannattaa suunnata toimitusjohtajallemme Esa Niemelle.

Esa Niemi – Toimitusjohtaja, Jyväskylän Aluetaksi Oy

050 4353323

esa.niemi@jytaksi.fi