Jytaksi auttaa kuluttajia, yrityksiä ja yhteisöjä poikkeusajan kuljetustarpeissa

Koronaviruspandemia on aiheuttanut poikkeuksellisen tilanteen kuluttajien lisäksi myös yritysten sekä yhteisöjen kuljetustarpeisiin. Jytaksin avulla yritykset ja yhteisöt voivat helpottaa esimerkiksi ruuhkautuneita toimitusaikataulujaan, sillä palvelumme on saatavilla nopeasti ja vaivattomasti. Palvelut yrityksille järjestetään sopimushinnoilla.

Onko mielessäsi jokin palvelu, jossa voisimme auttaa sinua tai yritystäsi? Ota meihin yhteyttä ja puhutaan lisää!

Olemme kehittäneet erilaisia palveluita kuluttaja-asiakkaidemme käyttöön tänä poikkeuksellisena aikana, jotta voisimme turvata myös riskiryhmään kuuluvien asiointitarpeita. Palvelemme asiakkaitamme koko vuorokauden ympäri, seitsemänä päivänä viikossa. Lue lisää palveluistamme alta.

Kauppakassipalvelu

Voit tilata kauppakassillesi tai tavarallesi noudon Jytaksin kautta! Kauppakassien toimittamisessa voit hyödyntää markettien tarjoamia kauppakassipalveluita, jossa kauppias kasaa ostokset puolestasi ja ostokset maksetaan verkkokaupassa. Kun ostoksesi ovat noudettavissa, tilaa nouto tilausnumerostamme 0100 6900 (1,34 €/vastattu puhelu +0,27 €/10s+pvm/mpm).

Kauppakassia tai tavaraa tilatessa muista mainita, että taksinkuljettaja noutaa ostoksesi. Tällöin hinnoittelu on seuraava:

  • Etäisyys kaupasta 0-5km: 10,00 € toimitus
  • Etäisyys kaupasta 5-10km: 15,00 € toimitus

Asiointipalvelu

Taksinkuljettaja voi myös käydä kaupassa asiakkaan puolesta. Näin tilaat taksin käymään kaupassa puolestasi:

  • Tilaa taksi soittamalla tilausnumeroomme 0100 6900 (1,92€/vastattu puhelu+0,25 €/10s+pvm/mpm). Kerro tilauksen yhteydessä, että taksi tarvitaan kauppa- tai apteekkireissuun. Asiakkaan ei itse tarvitse lähteä matkaan mukaan.
  • Kun taksi saapuu tilausosoitteeseen, anna kuskille kauppalista ja raha ostoksia varten. HUOM! Taksi ei voi hakea tupakkatuotteita, alkoholia tai reseptilääkkeitä.
  • Kuljettajalle annetaan asiakkaan puhelinnumero, jota voidaan käyttää, jos esimerkiksi jokin ostoslistan tuote ei ole saatavilla
  • Taksi käy kaupassa ja toimittaa ostokset, ostosten kuitin sekä vaihtorahat asiakkaalle
  • Kyydin veloitus maksetaan kuljettajalle. Kuitista näet kaupassa asiointiin käytetyn ajan.

Asiointipalvelun hinnoittelu:

  • Palvelun hinta 0-5 km kaupasta: 10,00 € / toimitus + 25,00 € / tunti asiointiveloitus
  • Palvelun hinta 5-10 km kaupasta: 15,00 € / toimitus + 25,00 € / tunti asiointiveloitus
  • Esimerkiksi yksi kauppareissu alle 5km päähän, johon kuluu kaupassa aikaa 30 minuuttia maksaa 22,50 € (sis. alv).

Palvelut yrityksille ja yhteisöille

Myös kaupat ja ravintolat voivat hyödyntää palveluitamme esimerkiksi kauppakassien, takeaway-annosten, tai pakettien kuljetukseen! Tarjoamme palvelua yrityksille kiinteällä sopimushinnalla. Kuljetuspalveluiden järjestämiseksi voitte olla yhteydessä markkinointipäällikköömme Severi Alloseen.

Severi Allonen
severi.allonen@jytaksi.fi
050 5131 666

Voit ottaa meihin yhteyttä myös tämän lomakkeen kautta!