Jytaksin vinkit vastuulliseen pikkujoulujuhlintaan

Mietityttääkö pikkujouluihin osallistuminen tai niiden järjestäminen? Lue alta meidän vinkit pikkujoulukauden ajalle!

Tilaa kasvomaskia käyttävä kuljettaja
Olemme vahvasti suositelleet kuljettajillemme kasvomaskin käyttöä kaikissa asiakaskuljetuksissa ja suurin osa kuljettajistamme on sitoutunut sen käyttöön. Voit varmistaa saavasi kasvomaskia käyttävän kuljettajan pyytämällä sellaista tilauksen yhteydessä puhelimitse. Pyrimme lisäämään mahdollisuuden myös JYTAKSI APP -tilauksiin.

Tue kotimaista
Kotimaisten tuotteiden ja palveluiden tukeminen on juuri nyt tärkeämpää, kuin koskaan. Jytaksi on Suomen Avainlippu-yritys, joka on osoitus Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Jytaksin palveluiden käyttäminen on oiva tapa tukea paikallista pienyrittäjyyttä, sillä kauttamme tavoitat yli 130 paikallista kuljetuspalveluyrittäjää.

Juhli vastuullisesti
Noudata juhlien järjestämisessä ja henkilömäärissä virallista ohjeistusta, ja juhli vain lähipiirisi kanssa. Jos liikutte, liikkukaa turvallisesti esimerkiksi taksilla. Pidä ryhmä samana illan loppuun saakka.

Noudata virallista ohjeistusta
Noudata THL:n ohjeistusta käsien pesusta ja suosithan kasvomaskin käyttöä sekä turvavälejä. Taksissa turvavälin pitäminen onnistuu istumalla kauimmaiselle paikalle kuljettajasta, johon kuljettajamme on ohjeistettu teidät ohjaamaan.

Jos otat, älä aja.
Jytaksin tilaustavat toimivat vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Välityskeskuksemme tavoitat numerosta 0100 6900. Voit tilata taksin myös JYTAKSI APP-sovelluksella.

Älä jäädy taksitolpalla, tai yritä muistella taksin numeroa aamuyön pikkutunneilla.
Tallenna taksin numero puhelimeen jo valmiiksi tai lataa JYTAKSI APP – näin taksin tilauksen teko on helpompaa.

Ole tarkkana taksin valinnassa.
Esimerkiksi blogistamme tai Taksiliiton sivuilta löydät vinkkejä siitä, miten tunnistat turvallisen taksin. Jytaksin tunnistat taksitolpalla pinkeistä teippauksista sekä erottuvasta taksikuvusta.

Pelottaako taksimatkan hinta?
Jytaksin takseissa on aina käytössä sama kuluttajahinnasto, ellei matkan hintaa ole sovittu etukäteen. Sama hinnasto on voimassa niin tilatuissa kyydeissä kuin tolppalähdöissäkin.

Järjestääkö yrityksenne pikkujouluja?
Yritysten järjestämät pikkujoulut ovat varmasti vähissä. Mutta mikäli yrityksesi järjestää pikkujouluja esimerkiksi pienille porukoille, niin voitte kysyä kiinteähintaista kuljetusta suoraan lomakkeemme avulla. Meiltä on yrityksille saatavilla myös sopimusasiakkuudet ja taksirahakortit, jotka helpottavat yritysten taksimatkojen maksua.

Huomasitko matkan jälkeen, että jotain unohtui taksiin?
Pidä taksimatkastasi kuittisi tallessa! Kuljettajamme on ohjeistettu säilyttämään löytötavaroita itse poislukien arvotavarat, jotka toimitetaan poliisilaitokselle. Kuitista löydät teitä kuljettaneen kuljettajan puhelinnumeron. Jos sinulla on auton numero tai rekisterinumero tiedossa, myös asiakaspalvelumme voi ottaa yhteyttä autoon.

Toivotamme kaikille turvallista pikkujoulukautta!