Palvelemme normaalisti jouluna, välipäivinä sekä uutena vuotena

Jytaksi palvelee ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä – myös jouluna, välipäivinä, sekä uutena vuotena! Kaikki tilaustapamme palvelevat normaalisti. Muistathan, että voit tilata kasvomaskia käyttävän kuljettajan välityskeskuksemme kautta numerosta 0100 6900!

Toimistomme on suljettuna torstaina 24.12., perjantaina 25.12., sekä perjantaina 1.1. Muutoin toimistomme on auki normaalien aukioloaikojen mukaan arkisin klo 9 – 15.

Sosiaalisen median asiakaspalvelumme hiljenee joulun viettoon keskiviikkona 23.12. klo 16, ja palaamme linjoille maanantaina 28.12. klo 8. Some-asiakaspalvelumme sulkeutuu myös perjantaiksi 1.1. Sosiaalisen median kommentteihin ja viesteihin saatetaan vastata poikkeuksellisella viiveellä joulun, välipäivien ja uuden vuoden aikana.

Aina palveleva asiakaspalvelunumeromme tilauksia koskeviin tiedusteluihin (p. 014 3710211) on myös auki jouluna, välipäivinä sekä uutena vuotena.

Kiitos kaikille asiakkaillemme kuluneesta, haastavasta vuodesta! Rentouttavaa joulua ja turvallista uutta vuotta!