JYTAKSI on Kauppakadun Appron yksinoikeudellinen yhteistyökumppani

JYTAKSI kuljettaa opiskelijat turvallisesti ja alennettuun hintaan Kauppakadun Approssa

JYTAKSI on mukana Kauppakadun Appro -opiskelijatapahtumassa tänäkin vuonna! JYTAKSI toimii Kauppakadun Appro -opiskelijatapahtuman yksinoikeudellisena yhteistyökumppanina ja varmistaa osallistujille kyydit Approon ja Approsta kotiin turvallisesti, helposti ja alennettuun hintaan. Kaupan päälle opiskelijat saavat ilmaisen JYTAKSIn haalarimerkin opiskelijahaalareita koristamaan.

Kauppakadun Appro on yksi Suomen suurimmista opiskelijatapahtumista, johon osallistuu vuosittain n. 8 000 korkeakouluopiskelijaa niin Jyväskylästä kuin muista kaupungeista. Tapahtuma järjestetään Jyväskylässä to 3.10.2024.

Approlainen, toimi näin:

Hae ilmainen haalarimerkki JYTAKSIn ständiltä tapahtuman lähtöalueelta

Piipahda JYTAKSIn ständillä tapahtuman lähtöalueella Lutakon satama-aukiolla ja hae oma haalarimerkkisi.

Hyppää jatkoilta suoraan JYTAKSIn kyytiin

Löydät taksitolppamme Paviljongin sisäänkäynnin luota, Sinfonian ovelta. JYTAKSI on Kauppakadun Appron yksinoikeudellinen yhteistyökumppani.

Näytä haalarimerkkiä kuljettajalle ja saat alennuksen tapahtuman aikana

Näyttämällä JYTAKSIn haalarimerkkiä kuljettajalle saat 2 € alennuksen JYTAKSIn kyydeistä koko tapahtuman ajan 3.-4.10.2024.

Voit myös tilata taksin kätevästi JYTAKSI APPilla tai soittamalla numeroon 0100 6900 (2,37 € / vastattu puhelu + 1,52 € / min + pvm/mpm). Maksuttoman JYTAKSI APPin löydät sovelluskaupastasi.