Yritys

Jytaksi

Jyväskylän Aluetaksi Oy, JYTAKSI on vuonna 1992 perustettu henkilöliikenteen tilauskeskus- ja markkinointiyhtiö. Vastaanotamme asiakkaiden kuljetuspalvelutilauksia vuoden jokaisena päivänä kaikkina vuorokauden aikoina. Kyydit ohjataan kuljetuspalveluita tarjoaville yrityksille. Tavoitteenamme on tarjota luotettavaa ja turvallista kuljetuspalvelua eri asiakasryhmillemme, joita palvelemme tiimeissä Jyvässeudulta käsin eri puolelle Suomea.

Kaikki Jytaksin kuljetuspalveluyritykset noudattavat ajoneuvojen teippausten ja tunnusten osalta yhtenäistä ilmettä. Lisäksi hinnastot, kuljettajakortit sekä taksikuitit ovat tämän ilmeen mukaiset. Kuljetuspalveluyrityksen toiminimi ilmoitetaan myös kuitissa.

Hallitus

Hallituksen puheenjohtaja
Jenni Ahvenlampi
puh: 050 5780 398

Muut hallituksen jäsenet
Jari Hovila
Riikka Kangas
Juhana Lyyra
Pekka Veijanen
Jari Virtanen
Juha Paappanen

Taksikeskus

Tilausvälityskeskuksemme palvelee vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Keskuksessa työskentelee noin 30 työntekijää. Yhdessä vuorossa on kerrallaan 2-20 henkilöä riippuen vuorokaudenajasta, vuodenajasta ja mahdollisista tapahtumista.

Kaikki rekrytointimme tapahtuu Manpowerin kautta. Koulutamme kaikki työntekijät itse ja määräajan jälkeen tarjoamme mahdollisuutta siirtyä JYTAKSIn palvelukseen. 


HALLINTO

Jytaksi yhteystiedot

Esa Niemi

Toimitusjohtaja
050 435 3323
esa.niemi(at)jytaksi.fi

Jytaksi yhteystiedot

Jenni Ahvenlampi

Hallituksen puheenjohtaja
050 5780 398
jenni.ahvenlampi(at)jytaksi.fi

Jytaksi yhteystiedot

Pia Pärnänen

Tuotantopäällikkö
040 728 1460
pia.parnanen(at)jytaksi.fi

Maria Niittyvilla

Asiakaslaskutus ja autoilijatilitys
maria.niittyvilla(at)jytaksi.fi

Laura Lomakka

Asiakas- ja autoilijapalvelut
laura.lomakka(at)jytaksi.fi


KALUSTO

Jytaksin kautta tavoitat yli 150 kuljetuspalveluyrittäjää, jotka tunnistaa liikenteessä JYTAKSI-tunnuksista.

Pääosan kalustostamme muodostavat henkilöautot, mutta tämän lisäksi välityksessämme on noin 40 esteetöntä taksia. Nämä tilataksit on pääsääntöisesti rekisteröity max. 8:lle matkustajalle.

Taksi on kestävän kehityksen kannalta hyvä valinta. Käytössämme oleva kalusto on uusinta teknologiaa hyödyntävä ja vähäpäästöinen ja ympäristöystävällinen. Tilausvälitys- ja ajoneuvopäätejärjestelmämme etsii tilaukselle aina lähimmän vapaan tai vapautuvan auton. Tällä keinoin pystymme omalta osaltamme vaikuttamaan CO2 päästöihin hukka-ajoa vähentäen.

Monipuoliseen välityspalveluvalikoimaamme kuuluvat

  • perustaksikuljetukset
  • SHL / VPL taksikuljetukset
  • koulukuljetukset
  • paarikuljetukset
  • invataksikuljetukset
  • pientavarakuljetukset
  • yritysten sopimuskuljetukset

Yhteistyökumppanit