Yritys

Jytaksi

Jyväskylän Aluetaksi on vuonna 1992 perustettu taksien tilauskeskus- ja markkinointiyhtiö, jonka omistavat 100 % Jyväskylän ja Muuramen alueen taksiyrittäjät. Vuonna 2015 on otettu käyttöön markkinointinimi JYTAKSI. Vastaanotamme taksitilauksia vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri. Kyydit välitetään kuljetuspalveluita tarjoaville yrityksille.

JYTAKSIn tavoitteena on tarjota luotettavaa ja turvallista taksipalvelua alueemme kaikille asiakasryhmille, koululaisista vanhuksiin. Toiminta-alueeseemme kuuluu Jyväskylän kaupunki (poislukien Korpilahti) sekä Muurame.

Jytaksin ajossa olevat autot ovat noudattavat brändin mukaisia tunnuksia. Kuljetuspalveluyrityksemme noudattavat ajoneuvojen teippausten ja tunnusten osalta yhtenäistä ilmettä. Lisäksi hinnastot, kuljettajakortit sekä taksikuitit ovat tämän ilmeen mukaiset. Kuljetuspalveluyrityksen toiminimi ilmoitetaan myös kuitissa.

Jyväskylän ja Muuramen alueiden lisäksi välitämme taksipalveluja Itä-Suomen Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan sekä Etelän-Savon alueilla. Tuotamme välityspalvelut Joensuun Taksi Oy:lle, joka toimii Taksi Itä-Suomi nimellä. Taksi Itä-Suomen vastuulle kuuluvat Pohjois-Karjalan Matkojenyhdistelykeskuksen ilta- ja viikonloppujen tilauspuhelut ohjautuvat meille. Taksi EHT-Line Oy:n puhelut ovat ohjautuneet meille elokuusta 2019.

Tuotamme päivstysaikana Sansia Oy:n toiminta-alueen vammaispalvelu- ja sosiaalihuoltolain mukaiset kuljetuskyytien tilausvälityksen. Toiminta-alueena on Kuopio, Karttula, Riistavesi, Nilsiä, Maaninka, Juankoski, Siilinjärvi, Vehmersalmi, Leppävirta, Tuusniemi, Varkaus sekä Pielavesi. Päivystysaika on arkisin ma-pe 17-07, arkipyhinä sekä viikonloppuisin.

Hallitus

Hallituksen puheenjohtaja
Jari Puttonen
puh: 050 575 2500

Muut hallituksen jäsenet
Pekka Veijanen
Jari Virtanen
Harri Kemppainen
Jari Hovila
Jenni Ahvenlampi
Lauri Lajunen

Taksikeskus

Taksikeskuksemme palvelee vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Keskuksessa työskentelee noin 25 työntekijää. Yhdessä vuorossa on kerrallaan 2-20 henkilöä riippuen vuorokaudenajasta, vuodenajasta ja mahdollisista tapahtumista.

Kaikki rekrytointimme tapahtuu Manpowerin kautta. Koulutamme kaikki työntekijät itse ja määräajan jälkeen tarjoamme mahdollisuutta siirtyä JYTAKSIn palvelukseen. Meille töihin.


HALLINTO

Jytaksin toimitusjohtaja Esa Niemi

Esa Niemi

Toimitusjohtaja
050 435 3323
esa.niemi(at)jytaksi.fi

Jytaksin hallituksen puheenjohtaja Jari Puttonen

Jari Puttonen

Hallituksen puheenjohtaja
050 575 2500
jari.puttonen(at)jytaksi.fi

Jytaksin tuotantopäällikkö Pia Pärnänen

Pia Pärnänen

Tuotantopäällikkö
040 728 1460
pia.parnanen(at)jytaksi.fi

Jytaksin laatupäällikkö Pekka Veijanen

Pekka Veijanen

Laatupäällikkö
040 716 2620
pekka.veijanen(at)jytaksi.fi

Jytaksin markkinointipäällikkö Severi Allonen

Severi Allonen

Markkinointipäällikkö
050 513 1666
severi.allonen(at)jytaksi.fi


KALUSTO

Jytaksin kautta tavoitat yli 150 kuljetuspalveluyrittäjää, jotka tunnistaa liikenteessä JYTAKSI-tunnuksista.

Pääosan kalustostamme muodostavat henkilöautot, mutta tämän lisäksi välityksessämme on 40 esteetöntä taksia. Nämä tilataksit on pääsääntöisesti rekisteröity max. 8:lle matkustajalle.

Taksi on kestävän kehityksen kannalta hyvä valinta. Käytössämme oleva kalusto on uusinta teknologiaa hyödyntävä ja vähäpäästöinen ja ympäristöystävällinen. Tilausvälitys- ja ajoneuvopäätejärjestelmämme etsii tilaukselle aina lähimmän vapaan tai vapautuvan auton. Tällä keinoin pystymme omalta osaltamme vaikuttamaan CO2 päästöihin hukka-ajoa vähentäen

Monipuoliseen välityspalveluvalikoimaamme kuuluvat

  • perustaksikuljetukset
  • SHL / VPL taksikuljetukset
  • koulukuljetukset
  • paarikuljetukset
  • invataksikuljetukset
  • pientavarakuljetukset
  • yritysten sopimuskuljetukset

Yhteistyökumppanit