Yritys

Jytaksi

Jyväskylän Aluetaksi on vuonna 1992 perustettu taksien tilauskeskus- ja markkinointiyhtiö, jonka omistavat 100 % Jyväskylän ja Muuramen alueen taksiyrittäjät. Vuonna 2015 on otettu käyttöön markkinointinimi JYTAKSI. Vastaanotamme taksitilauksia vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri. Kyydit välitetään kuljetuspalveluita tarjoaville yrityksille.

JYTAKSIn tavoitteena on tarjota luotettavaa ja turvallista taksipalvelua alueemme kaikille asiakasryhmille, koululaisista vanhuksiin. Palvelemme Jyvässeudulta käsin koko Keski-Suomen alueella – ja tarvittaessa pidemmälläkin.

Jytaksin ajossa olevat autot noudattavat brändin mukaisia tunnuksia. Kuljetuspalveluyrityksemme noudattavat ajoneuvojen teippausten ja tunnusten osalta yhtenäistä ilmettä. Lisäksi hinnastot, kuljettajakortit sekä taksikuitit ovat tämän ilmeen mukaiset. Kuljetuspalveluyrityksen toiminimi ilmoitetaan myös kuitissa.

Välitämme lisäksi taksipalveluja Itä-Suomen Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan sekä Etelä-Savon alueilla. Tuotamme välityspalvelut Joensuun Taksi Oy:lle, joka toimii Taksi Itä-Suomi nimellä. Taksi Itä-Suomen vastuulle kuuluvat Pohjois-Karjalan Matkojenyhdistelykeskuksen ilta- ja viikonloppujen tilauspuhelut ohjautuvat meille. Taksi EHT-Line Oy:n puhelut ovat ohjautuneet meille elokuusta 2019.

Tuotamme päivstysaikana Sansia Oy:n toiminta-alueen vammaispalvelu- ja sosiaalihuoltolain mukaiset kuljetuskyytien tilausvälityksen. Toiminta-alueena on Kuopio, Karttula, Riistavesi, Nilsiä, Maaninka, Juankoski, Siilinjärvi, Vehmersalmi, Leppävirta, Tuusniemi, Varkaus sekä Pielavesi. Päivystysaika on arkisin ma-pe 17-07, arkipyhinä sekä viikonloppuisin.

Hallitus

Hallituksen puheenjohtaja
Jenni Ahvenlampi
puh: 050 5780 398

Muut hallituksen jäsenet
Jari Hovila
Harri Kemppainen
Juhana Lyyra
Pekka Veijanen
Jari Virtanen
Juha Paappanen

Taksikeskus

Taksikeskuksemme palvelee vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Keskuksessa työskentelee noin 25 työntekijää. Yhdessä vuorossa on kerrallaan 2-20 henkilöä riippuen vuorokaudenajasta, vuodenajasta ja mahdollisista tapahtumista.

Kaikki rekrytointimme tapahtuu Manpowerin kautta. Koulutamme kaikki työntekijät itse ja määräajan jälkeen tarjoamme mahdollisuutta siirtyä JYTAKSIn palvelukseen. Meille töihin.


HALLINTO

Jytaksi yhteystiedot

Esa Niemi

Toimitusjohtaja
050 435 3323
esa.niemi(at)jytaksi.fi

Jytaksi yhteystiedot

Jenni Ahvenlampi

Hallituksen puheenjohtaja
050 5780 398
jenni.ahvenlampi(at)jytaksi.fi

Jytaksi yhteystiedot

Pia Pärnänen

Tuotantopäällikkö
040 728 1460
pia.parnanen(at)jytaksi.fi

Jytaksi yhteystiedot

Severi Allonen

Markkinointipäällikkö
050 513 1666
severi.allonen(at)jytaksi.fi

Maria Niittyvilla

Asiakaslaskutus ja autoilijatilitys
maria.niittyvilla(at)jytaksi.fi

Laura Lomakka

Asiakas- ja autoilijapalvelut
laura.lomakka(at)jytaksi.fi


KALUSTO

Jytaksin kautta tavoitat yli 150 kuljetuspalveluyrittäjää, jotka tunnistaa liikenteessä JYTAKSI-tunnuksista.

Pääosan kalustostamme muodostavat henkilöautot, mutta tämän lisäksi välityksessämme on 40 esteetöntä taksia. Nämä tilataksit on pääsääntöisesti rekisteröity max. 8:lle matkustajalle.

Taksi on kestävän kehityksen kannalta hyvä valinta. Käytössämme oleva kalusto on uusinta teknologiaa hyödyntävä ja vähäpäästöinen ja ympäristöystävällinen. Tilausvälitys- ja ajoneuvopäätejärjestelmämme etsii tilaukselle aina lähimmän vapaan tai vapautuvan auton. Tällä keinoin pystymme omalta osaltamme vaikuttamaan CO2 päästöihin hukka-ajoa vähentäen.

Monipuoliseen välityspalveluvalikoimaamme kuuluvat

  • perustaksikuljetukset
  • SHL / VPL taksikuljetukset
  • koulukuljetukset
  • paarikuljetukset
  • invataksikuljetukset
  • pientavarakuljetukset
  • yritysten sopimuskuljetukset

Yhteistyökumppanit