Jytaksi’s price structure renewal – In English

Jytaksi’s price structure is renewed on Wednesday the 13th of March 2019 from 11AM onwards. All Jytaksi-taxi journeys follow the same maximum pricing, no matter if you order the taxi from our call center, or hop in from a taxi stand.

Jytaksin hintarakenne uudistuu

Jytaksin alla ajavilla autoilla on käytössään hintakatto, eli kaikissa kyydeissä noudatetaan aina Jytaksin asettamia enimmäishintoja tilaustavasta riippumatta. Yrittäjät voivat yhä hinnoitella omia sopimuskuljetuksia, mutta kaikissa tolppa- ja käsipystykyydeissä sekä Jytaksin tilauskanavien kautta tehdyissä kyydeissä on käytössä Jytaksin asettamat enimmäistaksat. Uudet taksahinnat ja samalla enimmäistaksat löytyvät eriteltyinä alla olevasta hinnastosta. Uusi hinnastorakenne astuu voimaan keskiviikkona 13.3.2019… Lue lisää »

JYTAKSI-app toimii jälleen normaalisti

JYTAKSI-sovelluksen toiminnassa oli häiriöitä tiistaina 8.1. Häiriöt on nyt korjattu, ja JYTAKSI-app toimii jälleen normaalisti. Pahoittelemme tilanteen aiheuttamaa haittaa!

Jytaksin puhelinohjelmaa päivitetään

JYTAKSIn puhelinohjelmaa päivitetään tänään maanantaina 7.1.2019 klo 19 alkaen. Päivitys kestää noin 4 tuntia. Tänä aikana JYTAKSI-sovelluksen, Valopilkun ja automaattitilausten kautta tehdyt tilaukset eivät toimi.

Suomen Taksiliitto etsii vuoden 2018 taksiammattilaista!

Suomen Taksiliitto etsii nyt vuoden 2018 taksiammattilaista! Vuoden 2018 taksiammattilaiseksi voidaan valita kuka tahansa taksialalla toimiva henkilö – oli hän sitten taksiyrittäjä, taksinkuljettaja, tai vaikka tilausvälityskeskuksessa työskentelevä taksinvälittäjä.