SuomiPop-festivaali 2019

SuomiPop-festivaali valtaa jälleen Jyväskylän to 11.7. – la 13.7. Festivaalialuetta lähimmät taksitolpat palvelevat Piippukadulla Innovan kohdalla, Satamassa kahvion luona sekä Matkakeskuksella. Tolpalla Jytaksin tunnistaa pinkeistä Jytaksi-teippauksista sekä erottuvasta taksikuvusta! Jytaksin saa tilattua myös numerosta 0100 6900 tai JYTAKSI-apin kautta. Voit lukea lisää JYTAKSI-apista täältä! Lisätietoa festivaalialueen liikennejärjestelyistä voi lukea SuomiPop-festivaalin sivuilta. Mukavaa SuomiPoppia!

Jytaksin ekotaksit ovat nyt täällä

Täysipäiväisellä taksiautolla ajetaan noin 80 000-120 000 kilometriä vuodessa. Tämä tarkoittaa, että ekotaksi säästää vuodessa karkeasti arvioituna noin 5000 kiloa hiilidioksipäästöjä tavalliseen taksiautoon verrattuna. Tiesitkö, että yksi hiilidioksidiekvivalenttikilo (kgCO2e) sulattaa arktista jäätä noin 15 kilon verran? Ilmasto on meille tärkeä ja haluamme olla mukana edistämässä entistä ekologisempaa Jyväskylää ja koko Suomea. Olemme aloittaneet ympäristöystävällisten taksiemme… Lue lisää »

Jytaksin järjestelmissä häiriöitä 13.6. aamulla

Välitysjärjestelmämme kohtasi ongelmia keskiviikon ja torstain (12.6.-13.6.) välisenä yönä ja tilauskanavamme toimivat aamuyöstä ja aamusta vain ajoittain. Joitain ongelmia on ollut vielä iltapäivällä, mutta tilanne on normalisoitunut ja pystymme vastaanottamaan taksitilauksia normaalisti tilausnumerostamme 0100 6900. Olemme pahoillamme asiakkaillemme mahdollisesti aiheutuneesta haitasta.

Jytaksi’s price structure renewal – In English

Jytaksi’s price structure is renewed on Wednesday the 13th of March 2019 from 11AM onwards. All Jytaksi-taxi journeys follow the same maximum pricing, no matter if you order the taxi from our call center, or hop in from a taxi stand.

Jytaksin hintarakenne uudistuu

Jytaksin alla ajavilla autoilla on käytössään hintakatto, eli kaikissa kyydeissä noudatetaan aina Jytaksin asettamia enimmäishintoja tilaustavasta riippumatta. Yrittäjät voivat yhä hinnoitella omia sopimuskuljetuksia, mutta kaikissa tolppa- ja käsipystykyydeissä sekä Jytaksin tilauskanavien kautta tehdyissä kyydeissä on käytössä Jytaksin asettamat enimmäistaksat. Uudet taksahinnat ja samalla enimmäistaksat löytyvät eriteltyinä alla olevasta hinnastosta. Uusi hinnastorakenne astuu voimaan keskiviikkona 13.3.2019… Lue lisää »