JYTAKSI APP – Taksi sovellus

JYTAKSI APP – Tilaa taksi sovelluksella

JYTAKSI-app ominaisuudet

JYTAKSI APP on sovellus, jonka avulla voit tilata kyytisi välittömästi tai varata sen etukäteen. Sovellus tekee matkustamisestasi vieläkin helpompaa, joustavaa ja aikaa säästävää, sillä taksisi on vain täppäyksen takana.

JYTAKSI APP tunnistaa sijaintisi ja lähettää lähimmän vapaan kuljettajan luoksesi, minkä jälkeen voit seurata kyytisi saapumista reaaliaikaisesti.

JYTAKSI APP sopii niin satunnaista kyytiä kaipaaville kuin taksia aktiivisesti käyttäville. Sovellukseen voit tallentaa suosikkireittisi ja maksutietosi, jolloin taksilla matkustaminen on yhä vaivattomampaa.


Näin se toimii

1.

Luo henkilökohtainen käyttäjätunnus sovellukseen.

2.

Avaa sovellus ja kirjoita mihin haluat mennä.

3.

Sijaintisi perusteella sovellus etsii sinua lähimmän vapaan kuljettajan.

4.

Tilaa kyytisi ja seuraa sen lähestymistä

5.

Nauti kyydistäsi ja hyvästä palvelusta.

6.

Maksaminen tapahtuu helposti ja turvallisesti sovelluksen kautta – kuitin saat kätevästi sähköpostiin. Tilausehdot löydät tämän sivun alalaidasta.Taksin tilaaminen sovelluksella on näin helppoa

Jytaksi-app - taksi taskussasi.

Tilausehdot

JYTAKSI APP:n kautta tavoitat yli 150 kuljetuspalveluyritystä, jotka tunnistaa liikenteessä JYTAKSI-tunnuksista. Jyväskylän Aluetaksi Oy vastaa tilauksen vastaanottamisesta ja välittämisestä tilauksen suorittavalle kuljetuspalveluyritykselle. Kuljetuspalveluyritys puolestaan vastaa hyväksymänsä tilauksen suorittamisesta ja vastuusta. Ennakkotilauksesta kuljetusyritys perii ennakkotilausmaksun kuljetuksen yhteydessä. Ennakkotilausmaksu 1-4 henkilöltä on 5,50€ ja 5-8 henkilöltä 11,00€.

Kun auto on vastaanottanut tilauksen, näet hyväksyneen auton numeron sekä kuljettajan nimen sovelluksesta. Huomaathan, että tilatessa saatu tilausnumero ei vielä takaa auton saatavuutta. JYTAKSI APP sovelluksen tarjoaja ei vastaa kuljetuspalvelun suorittamisesta.

Jyväskylän Aluetaksi Oy ei vastaa, mikäli alueella ei ole vapaita autoja, eikä tilausta siten pystytä välittämään kuljetuspalveluyritykselle.

Mikäli auto ei saavu tai et saa tietoa tilauksen vastaanottaneesta autosta kohtuullisen ajan kuluessa tilauksestasi, olethan viipymättä yhteydessä asiakaspalveluun. Mikäli olet tehnyt ennakkotilauksen kuljetusta koskien ja auto ei ole saapunut tilattuun noutoaikaan, olethan välittömästi yhteydessä asiakaspalveluun 014 3710211 (pvm/mpm).

Taksitilaus on mahdollista peruuttaa, mikäli tehtyyn tilaukseen ei ole vielä saatu autoa. Muussa tapauksessa kuljettaja perii asiakkaalta lähtömaksun ja odotusajan mukaisen korvauksen. Näiden osalta katso tarkemmin kohta kuluttajahinnasto. Tilaukset perutaan sovelluksen kautta.