Taksipalvelut kuluttajille

Tilaa taksi

0100 6900

1,92 €/vastattu puhelu
+0,25 €/10s+pvm/mpm

Lataa sovellus

Taksipalvelut kuluttajille

Perinteisen ja luotettavan taksin tilaat Jyväskylässä numerosta 0100 6900 (1,92 € / vastattu puhelu + 0,25 €/10 s + pvm/mpm). Tilausehdot löydät tämän sivun alalaidasta. Puhelimitse tilatessa on hyvä pitää mielessä seuraavat asiat:

JYTAKSI | Taksi Jyväskylä | Palvelut kuluttajille

paikkakunta ja osoite

Mainitse paikkakunta ja tarkka osoite (kerrostalossa rappu, rivitalossa talon kirjain ja asunnon numero, samoin luhtitalossa). Etenkin maaseudulta tapahtuvissa kuljetuksissa on hyvä kertoa myös puhelinnumero, johon kuljettaja voi tarvittaessa soittaa.

JYTAKSI | Taksi Jyväskylä | Palvelut kuluttajille

Henkilö- ja tavaramäärä

Mainitse montako henkilöä kyytiin on tulossa sekä mahdolliset mukana olevat eläimet tai isot matkatavarat.

JYTAKSI | Taksi Jyväskylä | Palvelut kuluttajille

jonotus on lisämaksuton

Mikäli puhelu menee jonoon, älä sulje puhelinta. Jonotus on lisämaksuton.

JYTAKSI | Taksi Jyväskylä | Palvelut kuluttajille

palvelemme myös taksitolpilla

Jyväskylän keskustan alueella sesonkiaikana (viikonloppuyöt, pikkujoulut jne.) pyrimme palvelemaan aktiivisesti myös taksitolpilla olevia asiakkaita. Valitettavasti emme voi ottaa tilauksia taksitolpille.

JYTAKSI | Taksi Jyväskylä | Palvelut kuluttajille

ennakkotilauksen maksu

Ennakkotilauksesta kuljetusyritys perii ennakkotilausmaksun kuljetuksen yhteydessä. Ennakkotilausmaksu 1-4 henkilöltä on 5,50€ ja 5-8 henkilöltä 11,00€. Huom. Lentokentältä noudettavissa ennakkotilauksissa on aina ennakkotilausmaksu, jotta autojen saatavuus voidaan varmistaa lentojen myöhästyttyäkin.

JYTAKSI | Taksi Jyväskylä | Palvelut kuluttajille

Asiakaspalvelu

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tilaukseen tai jo ajettuun taksimatkaan liittyen, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme 014 3710211 (pvm/mpm).

TILAUSNUMEROT JA ASIAKASPALVELU

Nauhoitamme tulevat puhelut asiakaspalvelutoiminnan kehittämiseksi.

Tilauskeskus

0100 6900

(+358 100 6900)

Jyväskylä, Muurame. Palvelun hinta 1,92 € / vastattu puhelu + 0,25 €/10 s + pvm/mpm

invataksit

0100 6999

(+358 100 6999)

Jyväskylä, Muurame. Palvelun hinta 1,25 € / vastattu puhelu + pvm/mpm

asiakaspalvelu

014 3710211

(+358 14 3710211)

Jyväskylä, Muurame (pvm/mpm)

JYTAKSI APP – tilaa paikallinen taksi ilmaisella sovelluksella

JYTAKSI APP on sovellus, jonka avulla voit tilata kyytisi välittömästi tai varata sen etukäteen. Sovellus tekee matkustamisestasi vieläkin helpompaa, joustavaa ja aikaa säästävää, sillä taksisi on vain täppäyksen takana. JYTAKSI APP tunnistaa sijaintisi ja lähettää lähimmän vapaan kuljettajan luoksesi, minkä jälkeen voit seurata kyytisi saapumista reaaliaikaisesti.

JYTAKSI APP sopii niin satunnaista kyytiä kaipaaville kuin taksia aktiivisesti käyttäville. Sovellukseen voit tallentaa suosikkireittisi ja maksutietosi, jolloin taksilla matkustaminen on yhä vaivattomampaa.

Hinnasto

Kuluttaja-asiakkaille taksimatkan kokonaishinta muodostuu perusmaksusta, matkan pituudesta ja kestosta. Sopimus- ja laskutusasiakkaiden kanssa taksimatkan hinta muodostuu erillisen hinnaston mukaan. Käytössämme on hintakatto, eli kaikki Jytaksin autot noudattavat näitä enimmäishintoja kuluttaja-asiakkaillemme.

Perusmaksu

Ma-la klo 06-18 sekä juhlapyhien aattoina klo 06-18

5,00 €

Muina ajankohtina

8,80 €


Ennakkotilaukset

Mikäli sinun on oltava määräaikana jossakin tai tarvitset erikoisvarusteltua tai tilataksia, suosittelemme ennakkotilausta. Ennakkotilausmaksu on 1-4 henkilöltä 5,50€ ja 5-8 henkilöltä 11,00€.

Tilauspuhelun hinta on 1,92 € / vastattu puhelu + 0,25 €/10 s + pvm/mpm. Varmistaaksemme aamuisin taksien saatavuuden, toivomme ennakkotilaustasi edellisenä iltana klo 21.00 mennessä.

Huom. Lentokentältä noudettavissa ennakoissa on aina ennakkotilausmaksu, jotta autojen saatavuus voidaan varmistaa lentojen myöhästyttyäkin.


Taksitolpat


Tilausehdot

Jyväskylän Aluetaksi Oy:n kautta tavoitat yli 150 kuljetuspalveluyritystä, jotka tunnistaa liikenteessä JYTAKSI-tunnuksista. Jyväskylän Aluetaksi Oy vastaa tilauksen vastaanottamisesta ja välittämisestä tilauksen suorittavalle kuljetuspalveluyritykselle. Kuljetuspalveluyritys puolestaan vastaa hyväksymänsä tilauksen suorittamisesta ja palvelusta. Sinua palvelleen kuljetuspalveluyrityksen tiedot mainitaan auton sisällä ja voit tarkistaa ne myös saamastasi kuitista.

Jyväskylän Aluetaksi Oy ei vastaa, mikäli alueella ei ole vapaita autoja, eikä tilausta siten pystytä välittämään kuljetuspalveluyritykselle.

Mikäli auto ei saavu tai et saa tietoa tilauksen vastaanottaneesta autosta kohtuullisen ajan kuluessa tilauksestasi tai ennakkoon tilattu auto myöhästyy tilatusta noutoajasta, olethan välittömästi yhteydessä asiakaspalveluumme 014 3710211 (pvm/mpm).

Taksitilaus on mahdollista peruuttaa, mikäli tehtyyn tilaukseen ei ole vielä saatu autoa. Muussa tapauksessa kuljettaja perii asiakkaalta lähtömaksun ja odotusajan mukaisen korvauksen. Näiden osalta katso tarkemmin kohta kuluttajahinnasto. Asiakaspalvelun puhelinnumero tilauksen peruuttamiseen on: 014 3710211 (pvm/mpm).