Taksipalvelut yrityksille

Taksipalvelut yrityksille

Tarjoamme luotettavaa ja turvallista taksipalvelua paikallisten yrittäjien toimesta kaikille asiakasryhmille, myös yrityksille. Palvelemme Jyvässeudulta käsin koko Keski-Suomen alueella – ja tarvittaessa pidemmälläkin. Lisätietoja taksipalveluista yrityksille löydät tältä sivulta.

Kiinnostuitko yhteistyöstä kanssamme? Voit ottaa yhteyttä sivun alalaidasta löytyvällä yhteydenottolomakkeella tai suoraan sähköpostitse myynti@jytaksi.fi.


Jytaksi Premium VIP

Tärkeitä tapahtumia tai vieraita tulossa? Jytaksi Premium V.I.P on kehitetty palvelemaan erityisesti yritysasiakkaitamme.

Premium-luokan autot ovat mustia, valkoisia tai harmaita, joissa on vain pienet Jytaksin tunnukset ja kuljettajat on valittu hakemusten perusteella tehtävään soveltuviksi. Asuna kuljettajalla on tumma ja siisti vaatetus.

Kyselyt ja tilaukset osoitteesta myynti@jytaksi.fiPalvelun varmistamiseksi tilaukset tulee tehdä arkisin klo 9 -15 välillä, jolloin kuljetukseen on vähintään 48 tuntia.

Lue lisää

Jytaksi-Premium-logokuva

VIP-TILAUSPALVELU

Jytaksi vip-tilauspalvelu

Yrityksille räätälöity VIP-palvelu on työkalu joka helpottaa taksin tilaamista samaan osoitteeseen. Tämä palvelu soveltuu esimerkiksi hotelleille, ravintoloille ja aulapalveluille.

Tilauksen voi tehdä suoraan järjestelmään ohi välittäjän, ilman mahdollista jonottamista keskukseen. Asiakas tunnistetaan puhelinnumeron perusteella.

Taksi tilataan numerosta 0100 87620 (1,17€ / puh. + pvm.), josta vastataan: ”Automaattinen taksitilaus, tilauksenne on vastaanotettu”.

Mikäli tilaus epäonnistuu, järjestelmä ilmoittaa siitä.

Tiedustelut ja sopimukset myynti@jytaksi.fi


TAXI BUTLER

Taxi Butler on taksintilauslaite, jolla saat tilattua taksin yhdellä napin painalluksella. Laite tekee taksin tilaamisen helpoksi ja nopeaksi. Taxi Butler sopii erinomaisesti toimipisteisiin, joissa asiakkaat usein pyytävät soittamaan taksikeskukseen. Yhdellä painalluksella tilaat 1-4 henkilön, kahdella painalluksella 5-8 henkilön taksin.

Tulemme mielellämme kertomaan lisää Taxi Butlerista – ota yhteyttä myynti@jytaksi.fi

taksintilauslaite


KIINTEÄHINTAISET KULJETUKSET

Onko yrityksellänne vakioreittejä tai yksittäisiä kuljetustarpeita, joille tarvitsette hinnan etukäteen? Haluatteko tarjota asiakkaillenne kuljetuksen kiinteällä hinnalla?

Oli tarve sitten lyhyemmälle, pidemmälle tai toistuvalle matkalle, niin tarjoamme kiinteähintaisen kuljetuksen kahden arkipäivän sisällä, kun teette hakemuksen lomakkeemme kautta!

Jytaksi kiinteähintaiset kuljetukset

SOPIMUSASIAKKUUDET

Taksi sopimuskuljetus

Kauttamme yrityksille myös sopimusasiakkuudet, keskitetty laskutus sekä ilmainen tilausnumero!

Ota yhteyttä – myynti@jytaksi.fi


PAKETTIKULJETUKSET

Tarvitsetko kuljetuksen pelkälle paketille? Jytaksi hoitaa pakettikuljetuksia ympäri vuorokauden. Palvelu on nopea, täsmällinen ja toteutetaan paikallisten yrittäjien toimesta.

Voit tilata pakettikuljetuksen suoraan tilausnumerostamme 0100 6900 tai pyytää tarjouksen myynti@jytaksi.fi

Jytaksi pakettikuljetukset

Yhteydenottolomake

Tarjoamme nopeaa ja täsmällistä kuljetuspalvelua ympäri vuorokauden. Yllä olevien vaihtoehtojen liäksi tarjoamme erilaisten kuljetusten järjestämistä, sosiaalisen median kampanjoita, tapahtumayhteistyötä ja paljon muuta. Olemme avoimia monille eri yhteistyömahdollisuuksille – Täytä tietosi, niin olemme Teihin pikimmiten yhteydessä!