Koronavirukseen varautuminen Jytaksilla


Me Jytaksilla haluamme pitää henkilöstöstämme, kuljettajistamme sekä asiakkaistamme hyvää huolta.

Henkilöstömme sekä kuljetuspalveluyrittäjämme on ohjeistettu virukselta suojautumiseen. Jokaisessa kuljetuksessamme noudatetaan THL:n antamaa ohjeistusta ja olemme antaneet kuljettajillemme vahvan suosituksen kasvomaskin käytöstä jokaisessa kuljetuksessa. Voit varmistaa saavasi kasvomaskin käyttöön sitoutuneen kuljettajan mainitsemalla siitä tilauksesi yhteydessä puhelimitse, tai lisäämällä JYTAKSI APP:n kautta tehtyyn tilaukseen varusteen ”kuljettajalla kasvomaski”. Välityskeskuksemme on suljettu henkilökuntaan kuulumattomilta henkilöiltä. Ohjeistusta päivitetään tilanteen muuttuessa.

Asiakaspalvelumme on täydessä toiminnassa ja tilausnumeromme 0100 6900 sekä JYTAKSI APP palvelee asiakkaita vuorokauden ympäri normaalisti. Noudatamme kaikissa kuljetuksissamme THL:n antamaa ohjeistusta koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi. Autot pestään ohjeistuksen mukaisesti ja asiakkaat pyritään ohjaamaan mahdollisimman kauas kuljettajasta. Suosimme lähimaksuominaisuuden käyttämistä, mikäli se on mahdollista.

Koronaviruspandemian aikana emme valitettavasti tarjoa lastenistuimia erikseen. Lastenistuimia lukuunottamatta palvelumme on normaalisti saatavilla. Seuraamme tilannetta ja viestimme mahdollisista muutoksista välittömästi.

Koronaviruspandemiaan mahdollisesti liittyvät tiedustelut kannattaa suunnata toimitusjohtajallemme Petri Palviaiselle.

Petri Palviainen – Toimitusjohtaja, Jyväskylän Aluetaksi Oy

050 517 1663

petri.palviainen@jytaksi.fi

Näin tilaat kasvomaskin käyttöön sitoutuneen kuljettajan JYTAKSI APP:lla