– Kuljettajakoulutus

Liity Jytaksiin

Jytaksin kuljettajana pääset osaksi tunnettua ja arvostettua brändiä, jonka jokainen kyyti on laadukas, turvallinen ja luotettava. Koulutamme kaikki kuljettajamme ja saat perehdytyksen työhön tutor-ajossa. Käytyäsi kuljettajakoulutuksemme saat tunnukset sisäiseen työnhakukanavaamme, jossa yli 130 kuljetuspalveluyrittäjäämme etsivät työntekijöitä.


Taksikuljettajakoulutus elokuussa 2022

Koulutustiimi Viisipäivää järjestää seuraavan taksinkuljettajan koulutuksen sekä suositun Jytaksi-osion elokuussa. Koulutukset järjestetään Safkamestarit lounasravintolassa, osoitteessa Alasinkatu 1-3, 40320 Jyväskylä. Koulutus järjestetään, jos koulutukseen on ilmoittautunut min. 5 osallistujaa. Koulutukseen otetaan enintään 30 osallistujaa.

Onko sinulla jo taksinkuljettajan ammattiajolupa, joka on myönnetty ennen 1.7.2018? Hae kuljettajaksemme ilmoittautumalla Jytaksi-osioon ja koulutamme sinut Jytaksi-kuljettajaksi! Mikäli olet täysin uusi alalla tai taksinkuljettajan ammattiajolupasi on myönnetty 1.7.2018 jälkeen, tulee käydä molemmat, taksinkuljettajan peruskurssi sekä Jytaksi-osio.

Jytaksin kuljettajilta edellytetään hyvää suomen kielen luku-, kirjoitus ja puhetaitoa. Taksinkuljettajakoulutuksemme ja loppukoe järjestetään suomen kielellä.

Kuljettajakurssin aikataulu

Peruskurssi (henkilöille, joilla ei ole taksinkuljettajan ammattiajolupaa tai se on myönnetty 1.7.2018 jälkeen)
lauantai 6.8. klo 9 – 17
sunnuntai 7.8. klo 9 – 17

Jytaksi-osio (Jytaksin laatu, taksamittari, välityspääte, paikalliset ohjeet jne.)
lauantai 20.8. klo 10 – 17
sunnuntai 21.8. klo 10 – 17

Jytaksi-osio koskee kaikkia. Tutor-ajon edellytyksenä on voimassa oleva taksinkuljettajan ajolupa (Traficom/Ajovarma). Tutor-ajo: Kurssin jälkeen kokeneen kuljettajan kanssa seitsemän tunnin harjoittelu. Jytaksiin pääsee vain käymällä Jytaksi-osion.

Hintatiedot

Taksinkuljettajan peruskurssi 279,00 € (sis. alv)
Jytaksi-osio 310,00 € (sis. alv)

Lisätietoja

Heikki Holopainen
p. 040 410 2929
heikki.holopainen@viisipaivaa.fi

Riikka Kangas 
p. 045 354 7166
riikka.kangas@jytaksi.fi

Kokemuksia kuljettajakoulutuksesta

Kurssi antoi hyvät valmiudet, toki tutor-päivästä oli vielä iso apu. Jos kurssia ei olisi, asetelma olisi paljon haastavampi. Jatkakaa samaan malliin.

Hyödyllinen koulutus. On tärkeää, että laatuvaatimuksista pidetään kiinni ja kuljettajaksi valikoituu palvelualtista väkeä, jotka arvostavat omaa työtään.

Ehdottomasti tämä pitäisi olla jokaiselle taksikuskiksi aikovalle vaatimuksena ennen ammattiajoa.


USEIN KYSYTTYÄ KULJETTAJAKOULUTUKSESTA

Sinulle voidaan myöntää taksinkuljettajan ajolupa, jos

  • Sinulla on voimassa vähintään vuotta aiemmin myönnetty B-luokan ajo-oikeus
  • Et ole ajokiellossa tai väliaikaisessa ajokiellossa
  • Täytät ryhmän 2 ajokorttia koskevat terveysvaatimukset
  • Sinulla on puhdas rikostausta
  • Olet suorittanut hyväksytysti taksinkuljettajan kokeen

Taksinkuljettajan ajoluvan myöntämisen jälkeen tulee suorittaa n. 7 tunnin tutor-ajo kokeneemman kuljettajan kanssa. Tutor-ajo sisältyy kurssin hintaan. Tämän jälkeen saat henkilökohtaisen kuljettajanumeron ja olet valmis ottamaan vastaan työtarjouksia.