Asiakasneuvojaksi

Taksinkuljettajaksi

Taksiyrittäjäksi

Hae meille töihin

Asiakasneuvojaksi Jytaksille

Asiakasneuvojamme työskentelevät tilausvälityksen monipuolisten asiakaspalvelutehtävien parissa ja toimivat tärkeänä linkkinä asiakkaiden ja kuljettajien välillä. Asiakasneuvoja ottaa työpäivänsä aikana vastaan asiakkaiden yhteydenottoja, välittää tilauksia järjestelmään, seuraa tilauksien etenemistä ja auttaa asiakkaita heidän tarpeissaan puhelimitse sekä sähköpostin ja chatin välityksellä.

Perusedellytykset

Haemme porukkaamme mukaan hyviä tyyppejä. Edellytämme aitoa auttamisen halua, hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää puhelinääntä, tietotekniikan perustaitoja sekä aktiivista ja itseohjautuvaa työskentelyotetta. Ajoittain hektisessä työympäristössä asenne merkkaa paljon! Työyhteisössämme kannustetaan, puhalletaan yhteen hiileen ja tarjotaan kasvumahdollisuuksia. Oletko sinä etsimämme henkilö täydentämään tiimiämme?

Hae asiakasneuvojaksi

Juuri nyt haemme motivoituneita ja sitoutuneita asiakasneuvojia pitkäaikaiseen työsuhteeseen Jyväskylään. Lue lisää yhteistyökumppanimme Adeccon sivuilta, ja liity mukaan lämminhenkiseen tiimiimme luomaan ainutkertaisia asiakaskokemuksia!

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi oheisen linkin kautta, kuitenkin viimeistään 2.5.2024. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia haun aikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakuprosessista vastaa Adecco Finland ja lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Heidi Hämäläinen heidi.hamalainen@adecco.fi

Minkälaista on asiakasneuvojan työ?

Oletko koskaan miettinyt, millaista on olla asiakasneuvojana tilausvälityskeskuksessa? Lue lisää blogistamme tai katso videolta, kun asiakasneuvojamme Anniina kertoo työstään!