Taksi palvelu talvella

Jytaksin hintarakenne uudistuu

Jytaksin alla ajavilla autoilla on käytössään hintakatto, eli kaikissa kyydeissä noudatetaan aina Jytaksin asettamia enimmäishintoja tilaustavasta riippumatta. Yrittäjät voivat yhä hinnoitella omia sopimuskuljetuksia, mutta kaikissa tolppa- ja käsipystykyydeissä sekä Jytaksin tilauskanavien kautta tehdyissä kyydeissä on käytössä Jytaksin asettamat enimmäistaksat. Uudet taksahinnat ja samalla enimmäistaksat löytyvät eriteltyinä alla olevasta hinnastosta.

Uusi hinnastorakenne astuu voimaan keskiviikkona 13.3.2019 klo 11:00 alkaen. Tavoitteena on kannustaa yhä enemmän autoja liikenteeseen ruuhka-aikoina sekä madaltaa kynnystä taksin käyttöön hiljaisempina aikoina. 13.3. alkaen matkan hinta muodostuu matkustajamäärän lisäksi perusmaksusta, matkan pituudesta sekä kestosta. Näkyvin muutos on selvästi edullisempi lähtömaksu.

Malli on yleisesti käytetty ja tällä tavoin hinnoittelu on reilumpaa sekä asiakkaalle, että autoilijalle. Uusi hinnoittelumalli on myös selkeämpi, kun matkustajamäärät ovat jaettuna kahteen taksaan aikaisemman neljän sijaan. 13.3.2019 alkaen myös Jytaksi APP:lla tehdyistä ennakkotilauksista kuljettaja saa periä ennakkotilausmaksun.

Hinnastoa pääset katselemaan täältä