Taksinvälittäjä toimistossa

Palvelukeskuksemme välitysalue laajenee

Taksi EHT-Line Oy on tehnyt yhteistyösopimuksen Taksi Itä-Suomen kanssa. Yhteistyösopimuksen myötä Taksi Itä-Suomen välityspalvelu laajenee myös Taksi EHT-Line Oy:n toimialueille ja tilausvälitys siirtyy Jytaksille 1.9.2019 alkaen. Taksi EHT-Line Oy tuottaa taksipalveluja Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan sekä Etelän-Savon alueilla. EHT-Line Oy on perustettu vuonna 2018.

Jytaksi on välittänyt taksipalveluita Jyväskylän ja Muuramen alueiden lisäksi myös Taksi-Itä-Suomelle vuodesta 2015 saakka.  Itä-Suomessa välitysalueeseemme kuuluu Joensuu, Juuka, Kontiolahti, Outokumpu, Liperi, Lieksa, Kitee ja Kesälahti. Myös Pohjois-Karjalan Matkojenyhdistelykeskuksen ilta- ja viikonloppujen tilauspuhelut ohjautuvat meille.

Tarvittaessa lisätietoja antaa toimitusjohtajamme Esa Niemi, 050 435 3323, esa.niemi(at)jytaksi.fi