peugeot 308

JYTAKSI JA HEIMO YHTEISTYÖSSÄ YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISEMMÄN JYVÄSKYLÄN PUOLESTA

Heimo ja Jytaksi pyrkivät ratkaisuihin, joiden avulla asiakkaat voivat vaikuttaa arjessaan omaan hiilijalanjälkeensä. Kaikilla ei ole mahdollisuutta hankkia omaa vähäpäästöistä kulkuvälinettä. Heimon ja Jytaksin tavoittena on mahdollistaa aina sellaisella liikkumisen, oli tarve sitten lyhyemmälle tai pidemmälle matkalle.

Jytaksi ja Heimo omaavat keskenään hyvin samankaltaiset visiot. Molempien tavoitteena mahdollistaa tehokkaat liikkumistavat samalla vähentäen yksityisautoilun määrää ja sen aiheuttamia päästöjä, sillä uskomme ilmastonmuutosta ehkäisevään toimintaan.

Jytaksin tavoitteena on olla osa yhteistyössä toimivaa joukkoliikennettä, jonka avulla pystytään vähentämään yksityisautoilua etenkin taajamissa. Ympäristöarvot ovat Jytaksille tärkeitä ja heinäkuusta 2019 alkaen asiakkaat ovatkin voineet pyytää tilauksen yhteydessä vähäpäästöistä ekotaksia. Heimon missiona on puolestaan päästöttömän liikkumisen vapauden mahdollistaminen ja he panostavatkin täysin päästöttömiin ratkaisuihin. Toistaiseksi Heimolta voi vuokrata yhteiskäyttöauton käyttöönsä alkaen yhdestä tunnista, vaikka useammaksi päiväksi.

Kaikki Heimon yhteiskäyttöautot ovat ympäristöystävällisiä plug-in hybridejä tai täyssähköautoja ja jokainen ajettu kilometri on päästökompensoitu. Autoja on tällä hetkellä saatavilla Kortepohjassa, Lutakossa, Ylistönmäellä ja Mattilanniemessä.  Jytaksin ekotaksit puolestaan ovat polttomoottorilla tai vaihtoehtoisella käyttövoimalla toimivia autoja, joiden hiilidioksidipäästöt ovat enintään 100 grammaa/ kilometri (NEDC). Jytaksin yli 160 auton kalustosta brändättyjä vähäpäästöisiä ekotakseja on 9 kappaletta ja määrän oletetaan kasvavan lähitulevaisuudessa.

Heimon ja Jytaksin ansiosta asiakkaalla on entistä paremmat mahdollisuudet valita yksityisautoilun sijaan ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja liikkumiselleen. Jytaksin ekotaksilla taitat matkat kätevästi suoraan kotiovelta määränpäähän ammattikuljettajan kyydissä. Heimon yhteiskäyttöautot ovat puolestaan oiva valinta, mikäli auton vuokraaminen palvelee tarpeitasi paremmin.

Sekä Jytaksin, että Heimon tilaussovellukset löydät sovelluskaupastasi!

Lue lisää Jytaksin ekotakseista

Tutustu Heimon yhteiskäyttöautoihin