Jytaksin taksinvälittäjä

Uusi välitysalue mukaan palvelukeskukseemme

Jyväskylän Aluetaksi Oy (Jytaksi) ja Sansia ovat tehneet sopimuksen välityspalveluiden tuottamisesta 20.9.2019 alkaen.

Jytaksi hoitaa päivystysaikana toiminta-alueen vammaispalvelu- ja sosiaalihuoltolain mukaisten kuljetuspalvelukyytien tilausvälityksen. Toiminta-alueena on Kuopio, Karttula, Riistavesi, Nilsiä, Maaninka, Juankoski, Siilinjärvi, Vehmersalmi, Leppävirta, Tuusniemi, Varkaus sekä Pielavesi. Päivystysaika on arkisin ma-pe klo 17 – 07, arkipyhinä sekä viikonloppuisin.

Sansia on vuonna 2011 perustettu julkisomisteinen palveluyhtiö. Syyskuun 2018 puoliväliin saakka Sansia tunnettiin IS-Hankinnan nimellä.

Jytaksi välittää taksipalveluita Jyväskylän ja Muuramen lisäksi myös Itä-Suomessa, Pohjois-Savossa, Etelä-Savossa sekä Pohjois-Karjalassa. Myös Pohjois-Karjalan Matkojenyhdistelykeskuksen ilta- ja viikonloppujen tilauspuhelut ohjautuvat meille.

Tarvittaessa lisätietoja antaa toimitusjohtajamme Esa Niemi, 050 435 3323, esa.niemi(at)jytaksi.fi