30 parasta asiaa Jytaksissa

Jytaksin 4-vuotissyntymäpäivien kunniaksi järjestimme Facebookissa kilpailun, jossa kysyimme meidän asiakkailta heidän parhaasta taksikokemuksesta tai mikä on heidän mielestään parasta Jytaksissa. Saimme yli 150 kappaletta aivan huikeita vastauksia!

Noin 30 % vastaajista kertoi, että parasta Jytaksissa on luotettavuus. Toiseksi eniten huomiota sai turvallisuus sekä luotettavat, ystävälliset ja ammattitaitoiset kuljettajat.

Järjestimme myös Jytaksin henkilöstölle sekä kuljettajillemme saman kyselyn ja kokosimme tähän alle yhteensä 30 meitä eniten ilahduttanutta kommenttia luettaviksi. Tehtävä ei ollut helppo, sillä hyviä kommentteja oli todella paljon.

Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille!

1. Kerrankin helppo ja toimiva sovellus, jouhevaa matkantekoa kera reippaan kuskin 👍

2. Hyvin toimiva applikaatio ja taksi saapuu nopeasti sekä kuskit ovat mukavia.

3. Nopeus, luotettavuus ja turvallisuus 🙋‍♀️

4. Teillä on hyvä palvelu ja ammattitaitoiset kuskit ja kiva, kun juttelevat niistä näistä maan ja taivaan välillä – sujuu matkat rattoisammin

5. Luotettava ja hinnat eivät vaihtele vaan taksat pysyvät kohtuullisena.

6. Kyllä se on ollut se kerta kun jouduin sairaana ollessa ottamaan taksin sairaalan päivystykseen. Taksikuskin rauhallinen toiminta tuntui rauhoittavan itseäkin.

7. Parhaat taksikokemukset koetaan sosiaalisten ja hauskojen kuljettajien kanssa, huumoria on riittänyt näillä reissuilla 😃

8. Jytaksin kuskit ovat olleet todella mukavia rupattelevia ihmisiä, joiden kanssa kotimatka on tuntunut turvalliselta – se on omasta mielestäni se paras juttu!

9. Paikallinen ja luotettava 👍

10 .Helppo tilata,taksi tulee silloin kun pitääkin ja lisäksi autossa on ystävällinen kuski,Sitähän istuis vaikka koko päivän kyydissä jos se vain olisi mahdollista.

11. parasta on se, että auto tulee nopeasti kun asiakkaat sitä tarvitsee.🤗

12. Aina on ollut hyvä ja turvallinen kyyti. Kerran miehelläni unohtui puhelin taksiin ja kun soitin siihen, niin kuski kääntyi takaisin ja palautti luurin 👍😊

13. Kerran puhuttiin koko matka korealaisista kauhuleffoista. En olisi uskonut, että tällaisenkin kuljettajan voi saada! 😃

14. Yksinkertainen ja ehdottoman luotettava sovellus. Kuskit aina olleet 5/5

15. Tulee sovitusti, löytää oikeaan osoitteseen. Siistit autot ja hyvät kuljettajat.

16. Aplikaatiolla helppo tilata taksi, näkee kyydin odotus ajan ja auton numeron ✌🏻

17. Puheluun vastataan nopeasti

18. Parasta on hauskat kuskit 😂😂

19. Luotettavin taksifirma

20. Paras taksikokemus. Nykyinen puoliso hyppäsi taksiin jossa olin ystäväni kanssa. Samassa kyydissä olemme edelleen onnellisesti❤️

luotettavin taksi jyväskylässä

Jytaksin sisäinen kysely:

21. Hienon väriset logot ja lämminhenkinen työyhteisö. Töihin on aina kiva tulla! Kannan Jytaksin logoa ylpeydellä!

22. Avulias ja hyvä henkilökunta toimistolla! Hienosti rakennettu brändi !

23. Asiakkaat luottavat jytaksiin, joten yleensä heidän käytös on sen mukaista. He ovat kohteliaita ja kehuvat sekä auttavat iloisin mielin tarvittaessa esimerkiksi reittivalintojen kanssa.

24. Toimivuus ja luotettavuusTyökavereiden keskinäinen arvostus ja avuliaisuus. Asiakkailta saatu palaute, jonka kuulee melkein päivittäin, että taksin valinta on vain ja ainoastaan Jytaksi.

25. Selkeä yhtenäinen tasapuolinen hinnoittelu kuljetuksille!

26. Brändin luotettavuus ja jatkuva kehittäminen

27. Luottavan maineen omaava brändi, niin asiakkaiden kuin kuljettajien/autoilijoidenkin mielestä. Enpä kehtaisi Jyvässeudulla muun logon alla ajellakaan. Homma vaan toimii!

28. Kivat työkaverit ja mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä.

29. Hymyilevät ja ystävälliset kasvot sekä tarvittaessa myötätuntoiset ja lohduttavat. Eli työkaverit ovat Jytaksissa parasta 🙂

30. Hyvä yhteishenki ja asiakaslähtöisyys!

Skoda superb