Tärkeitä merkkipäiviä tulossa? Nyt voit tilata Premium-kuljetuksen

Tärkeitä tapahtumia tai vieraita tulossa? Kaipaatteko ensiluokkaista kuljetuspalvelua? Jytaksi Premium V.I.P. on kehitetty palvelemaan erityisesti yritysasiakkaita, mutta soveltuu hyvin myös kuluttaja-asiakkaiden tärkeille merkkipäiville!

Premium-luokan autot ovat mustia, valkoisia tai harmaita, joissa on vain pienet Jytaksin tunnukset. Autot pidetään aina puhtaina sekä sisältä, että ulkoa. Mikäli tarvitset lisäpalvelua, kuten ilmaista wifiä, vesipulloa tai haluat juuri tietyn värisen auton, ilmoitathan siitä tilausta tehdessäsi!

Kuljettajat on tarkkaan valittu hakemusten perusteella tehtävään soveltuviksi.  Asuna kuljettajalla on tumma ja siisti vaatetus ja asiakkaan tarpeet huomioidaan korostetusti. Kyydit ovat hajuttomia.

Jytaksi Premium V.I.P. soveltuu erinomaisesti:

  • Yritysvieraiden vienti ja nouto hotelleilta/lentokentältä
  • Yrityksen merkkijuhlat
  • Kuljetukset tapahtumiin
  • Häät, hautajaiset, lakkiaiset ja muut merkkipäivät
  • Sinulle, joka vaadit vain parasta

Jytaksi Premium V.I.P. tilaaminen

Kyselyt ja tilaukset osoitteesta myynti@jytaksi.fi. Palvelun varmistamiseksi tilaukset tulee tehdä arkisin klo 9 -15 välillä, jolloin kuljetukseen on vähintään 48 tuntia.

Normaaleissa tilauksissa sekä tolppa- että käsipystykyydeissä Premium autot noudattavat samoja käytänteitä, kuin muutkin automme.

Hinnoittelu

Jytaksi Premium V.I.P. palvelu hinnoitellaan valmiina kiinteänä hintana. Hinta koostuu kuluttajataksasta, jossa on 15,00 € (sis. alv) lisämaksu.