Taksinkuljettaja Jyväskylä

Jytaksi aloittaa apteekkituotteiden toimitukset

Apteekkikuljetukset päättyivät lokakuussa 2020. Kiitos kaikille kuljetuksia käyttäneille!

Varmistaaksemme turvallisen asioinnin apteekissa ja vähentääksemme mahdollisia ruuhkia apteekkien toimipisteissä, aloitamme apteekkikuljetukset yhteistyössä Seppälän, Huhtasuon, Sokoksen ja Keljon apteekkien kanssa. Tarjoamme palvelua myös muille toiminta-alueemme apteekeille.

Toimitamme huoneenlämpösäilytyksen edellyttämiä valmisteita asiakkaille apteekista tarvittaessa joka arkipäivä.

Tuotteet tilataan apteekin etäasiointipalvelusta, jonka jälkeen kuljettajamme noutavat tuotteet ja vievät asiakkaan ovelle. Tuotteet jätetään asiakkaan ulko-ovelle, jonka jälkeen kuljettaja jää riittävän etäisyyden odottamaan, että asiakas saa tuotteensa. Näin vältetään tartuntavaara ja varmistetaan, että asiakas saa tilauksensa.   

Tilaustavat ja etäasiointi vaihtelee eri apteekkien välillä.

Lisätietoja yhteistyöstä

Severi Allonen
Markkinointipäällikkö, Jytaksi
severi.allonen@jytaksi.fi
050 513 1666