Lahjoitimme televisiot Sairaala Novaan yhteistyössä Gigantin kanssa

Sairaala Novan tiloissa liikkuminen on tullut jokaiselle kuljettajallemme tutuksi, ja he ovat saaneet kuulla ja nähdä paljon sairaalan asiakkaiden kokemuksia. Saimme Lions Clubin hyväntekeväisyystempauksen kautta tiedon, että sairaalan potilashuoneista puuttuu televisiot. Lähdimme mielellämme lahjoitustalkoisiin mukaan, ja lahjoitimme yhteistyössä Jyväskylän Gigantin kanssa kaksi televisiota Sairaala Novan potilashuoneisiin. Lahjoittamamme televisiot menevät syöpä- ja kuntoutusosastoille parantamaan potilaiden viihtyvyyttä.

Toivomme, että lahjoituksemme rohkaisisi myös muita alueen toimijoita lähtemään mukaan talkoisiin, jotta kaikille potilasosastoille saataisiin televisiot. Mikäli kiinnostuit, voit olla yhteydessä suoraan ylihoitaja Anne Pihliin, p. 014 269 8877, anne.pihl@ksshp.fi.

”Kun kuulimme potilasosastojen tarpeesta televisioille, halusimme ehdottomasti olla mukana lahjoituksessa Jytaksin kanssa. Etenkin vallitsevana eristäytymisen aikana osastojen rajoitukset ja varotoimet voivat olla hyvin raskaita niin potilaille kuin omaisillekin. Täten toivomme, että lahjoituksen avulla voimme olla osana parantamassa potilaiden viihtyvyyttä osastoilla sekä kannustaa muita alan toimijoita tekemään yhdessä hyvää tärkeiden kohteiden puolesta.” Kertoo Gigantin tavaroitusvastaava Emma Pärnänen.

Gigantti on Suomen suurin elektroniikan ja kodinkoneiden sekä niihin liittyvien palveluiden jälleenmyyjä. Ketjuun kuuluu 41 myymälää ympäri Suomen, joista ensimmäinen avattiin jo vuonna 1999. Jyväskylän Gigantti on ollut uuden sairaala Novan rakentamisessa vahvasti läsnä, sillä he toimittivat sairaalaan kaikki uudet kodinkoneet niin potilasosastoille kuin henkilökunnankin tiloihin.

Gigantin tavaroitusvastaava Emma ja kuljettajamme Hannu