Petri Palviainen on nimitetty Jyväskylän Aluetaksin toimitusjohtajaksi

Jyväskylän Aluetaksin toimitusjohtaja vaihtuu. Nykyinen toimitusjohtaja Esa Niemi jättää toimitusjohtajan tehtävät 31.1.2022.

”Haluamme kiittää Esaa merkittävästä työstä, jonka hän on yrityksemme eteen tehnyt kuluneiden vuosien aikana. Toivotamme hänelle kaikkea hyvää tulevaan!” kommentoi Jyväskylän Aluetaksin hallituksen puheenjohtaja Jenni Ahvenlampi.

Uudeksi toimitusjohtajaksi Jyväskylän Aluetaksin hallitus on nimennyt Petri Palviaisen, joka aloittaa työssään 1.2.2022. Toimitusjohtajan tehtäviin Petri tulee yrittäjätaustalla, ja kokemusta häneltä löytyy asiantuntijapalvelutehtävistä, neuvontapalveluista, sekä strategisen ja operatiivisen johdon tehtävistä yli 25 vuoden ajalta.

”Aloitan työt Jytaksilla hyvin innostuneena ja uteliaana. Taksialalla on tällä hetkellä käynnissä mielenkiintoinen kehitysvaihe. Alan vapautumisen jälkeen on saatu kokea aallokkoa lain kanssa sekä koronan kurimusta. Jytaksilla on kuitenkin vahva brändi, sekä tärkeitä, pitkäaikaisia yhteistyökumppanuuksia esimerkiksi Taksi Itä-Suomen kanssa. On ollut mielenkiintoista tutustua myös henkilöstön, autoilijoiden, sekä kuljettajien työhön, ja todeta ammattitaidon olevan erittäin korkealla tasolla, työtehtävästä riippumatta”, Palviainen kertoo.

Tervetuloa taloon Petri!

Lisätietoja

Jyväskylän Aluetaksin hallituksen puheenjohtaja Jenni Ahvenlampi, p. 050 578 0398 tai jenni.ahvenlampi@jytaksi.fi

Jyväskylän Aluetaksin toimitusjohtaja (1.2.2022 alkaen) Petri Palviainen, p. 050 517 1663 tai petri.palviainen@jytaksi.fi