TekijäKS

Jytaksi mukana TekijäKS-viikolla

TekijäKS-viikko on Keski-Suomen kauppakamarin organisoima tapahtuma, jossa Keskisuomalaiset valmistus- ja tuotantoalan sekä liikenteen alan yritykset tuovat yhdessä esille alan monipuolisia uramahdollisuuksia.

Tekijäks-viikko järjestetään 7.-11.11.2022. Mukana on 16 yritystä, jotka kukin tuottavat viikon aikana erilaisia aktiviteetteja omalla alueellaan. Aktiviteetit on suunnattu peruskoululaisille, opiskelijoille ja oppilaitoksille, alanvaihtoa harkitseville, työttömille sekä paikkakunnalle muuttoa harkitseville.

Jytaksi tuo kuljettajat ja kalustoa opiskelijoiden luokse

Jytaksi on mukana kuljetusalan edustajana, ja haluaa tuoda taksialaa ja kuljettajan työtä tutummaksi. Kuljetusalalla on tarjolla hyvin moninaisia työtehtäviä, ja taksinkuljettajan ammatti on yksi, jossa osaavia tekijöitä tarvitaan. Kuljettajan ammattiin kuuluu kuljettamisen lisäksi myös paljon muuta, mitä pitää hallita, ja työn monipuolisuutta halutaan tuoda enemmän esille.

Jytaksi järjestää torstaina 10.11. Gradialla Viitaniemessä kahden tunnin mittaisen tapahtuman, jossa paikalla on meidän kuljettajiamme sekä kalustoa, johon pääsee tutustumaan. Päivän tarkoituksena on tarjota opiskelijoille mahdollisuus päästä tutustumaan kalustoon sekä kyselemään työstä nykyisiltä kuljettajilta.

Lisätietoa viikosta Keski-Suomen Kauppakamarin sivuilta.