Tilaa taksi ennakkoon – Jytaksi mukana Keski-Suomen Yrittäjäjuhlassa

Keski-Suomen Yrittäjäjuhlaa juhlitaan lauantaina 28.1.2023 Jyväskylän Paviljongissa. Juhliin pääset helposti Jytaksin kyydillä. Varaamalla kyydin ennakkoon nettisivuiltamme löytyvän ennakkakkotilauslomakkeen kautta, varmistat auton saatavuuden ilman ennakkotilausmaksua.

Ennakkotilauksen voit tehdä lomakkeen kautta perjantaihin 27.1.2023 klo 15:00 mennessä. Tämän jälkeen taksin tilaus onnistuu kätevästi soittamalla 0100 6900 (1,92 € / vastattu puhelu + 0,25 €/10 s + pvm/mpm) tai ilmaisella JYTAKSI APPilla.

Myös kyydit jatkoille hoituu meidän kauttamme. Tapahtumapaikalta löydät esittelypisteemme, jossa henkilökuntamme on valmiina auttamaan kaikkiin taksin tilauksiin liittyvissä asioissa.

Toivotamme teille kaikille antoisaa ja ilontäyteistä yrittäjäjuhlaa! Nähdään Yrittäjäjuhlassa!

Jyväskylän Aluetaksi Oy

Jyväskylän Aluetaksi on vuonna 1992 perustettu henkilöliikenteen tilauskeskus- ja markkinointiyhtiö, ja olemme palvelleet asiakkaitamme paikallisesti jo 30 vuoden ajan. Jytaksi-markkinointinimi otettiin käyttöön vuonna 2015, ja tällöin katukuvaan ilmestyivät pinkeillä Jytaksi teippauksilla varustetut autot.

Jyväskylän Aluetaksin omistaa 100 % Jyväskylän ja Muuramen taksiyrittäjät. Palvelemme asiakkaitamme vuoden jokaisena päivänä vuorokauden ympäri. Välityskeskuksemme välittää vuodessa 1,5 miljoonaa matkaa noin 1000 sopimusautoilijalle, ja toiminta-alueemme kattaa Keski-Suomen lisäksi myös Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan sekä Etelä-Savon alueet.

Kuluttaja-asiakkaiden lisäksi tuotamme myös sote-henkilökuljetuspalveluita sekä Kelan kuljetuspalveluita.

Meille tärkeää, on tuottaa aina paikallista ja luotettavaa palvelua siellä, missä toimimme.

Yrittäjä – tutustu tarjontaamme

Meiltä löytyy monipuoliset palvelut myös yritysten käyttöön. Aina Jytaksi VIP palveluista sopimusasiakkuuksiin, ja pakettikuljetuksista taksirahakortteihin.

Räätälöimme palvelumme asiakkaalle sopivaksi, ja olemme joustava yhteistyökumppani kuljetustarpeisiinne.

Lisätietoa yrityspalveluistamme löydät osoitteesta www.jytaksi.fi/yrityksille.

Voit olla meihin myös suoraan yhteydessä sähköpostilla myynti@jytaksi.fi.