Jytaksin vinkit onnistuneeseen pikkujoulukauteen

Pikkujoulukausi on kuumimmillaan. Kokosimme muutaman vinkin taksinkäyttöön pikkujoulukauden aikana, jotta saapuminen ja lähtö vuoden vuoden parhaista bileistä olisi onnistunut!

1. Luota tuttuun ja turvalliseen

Käytä tunnetun tilausvälitysyhtiön tai yrityksen takseja. Valitettavasti pikkujouluaikaan on paljon liikkeellä myös laittomia takseja, ja niiden käyttö voi tulla asiakkaalle kalliiksi.

Tilaa taksi välitysyhtiön kautta tai tutulta taksilta. Muista myös valinnanvapaus taksitolpalla. Ensimmäistä autoa ei ole pakko ottaa, vaan asiakas saa valita, mihin autoon menee.

Jytaksin autot tunnistat pinkeistä teippauksista, ja kyytiin astuessasi voit luottaa turvalliseen kyytiin. Lisäksi kaikissa autoissamme on käytössä enimmäishintamme, jotka voit tarkistaa täältä.

2. Tilaa taksi ennakkoon

Pikkujouluaikaan liikkeellä on paljon väkeä, joten vaikka meilläkin on paljon autoja liikkeellä, voi kyytiä joutua odottelemaan. Suosittelemmekin tilaamaan taksin ennakkoon. Se onnistuu helposti niin soittamalla 0100 6900 kuin JYTAKSI APPinkin kautta.

Ennakkotilausmaksu on 1-4 henkilöltä 5,50 € ja 5-8 henkilöltä 11,00 €, joka peritään autossa ja lisätään mittarihintaan.

3. Tallenna Jytaksin numero ja lataa Jytaksi app jo valmiiksi

Kun on aika tilata taksi, se käy helposti, kun olet tallentanut puhelimeesi Jytaksin numeron 0100 6900 sekä ladannut Jytaksi Appin Google Play kaupasta tai App storesta. Me palvelemme 24/7.

4. Tilaa taksi Jytaksi appilla

Ruuhkaisimpina aikoina kannattaa hyödyntää tilaussovellustamme. Jytaksi Appilla tilaat taksin ilmaiseksi ja helposti, vain muutamalla napin painalluksella. Maksaminen onnistuu myös kätevästi sovelluksen kautta, kuitin saat suoraan sovellukseen ja sähköpostiisi ja pääset poistumaan autosta heti perille saavuttuasi.

5. Säilytä kuitti matkastasi

Mikäli huomaat unohtaneesi jotain taksiin, voit tiedustella sitä suoraan sinua kyydinneeltä kuljettajalta. Kuitista löydät kuljettajan puhelinnumeron.

Jos sinulla on auton numero tai rekisterinumero tiedossa, myös asiakaspalvelumme voi ottaa yhteyttä autoon.

Jos tilasit matkan JYTAKSI APPilla, löydät sinua kuljettaneen kuljettajan nimen ja auton numeron sovelluksen matkahistoriasta.

Voit tiedustella löytötavaroita myös täältä.

Jytaksi toivottaa mukavia ja ennen kaikkea turvallisia pikkujouluja! Nähdään taksissa!