Lakko. Jytaksi palvelee normaalisti.

Jytaksi palvelee normaalisti torstain lakosta huolimatta

Torstaille 14.12. kaavaillut työtaistelutoimet tulevat toteutuessaan vaikuttamaan muun muassa Jyväskylän paikallisliikenteeseen, kun suurinta osaa paikallisliikenteen vuoroista ei ajeta. Me olemme on varautuneet lakkoon lisäämällä kapasiteettia, ja palvelemme myös torstaina normaalisti vuorokauden ympäri. Mahdollinen lakko alkaa torstaina 14.12. klo 00:01 ja päättyy 23:59.

Olemme varautuneet ruuhkiin

Paikallisliikenteen seisahtuminen, Suomen yli kulkeva lumisadealue ja mahdolliset aurausten viivästymiset tulevat aiheuttamaan haittaa liikenteessä. ”Me olemme varautuneet torstain lakkoon niin kaluston kuin henkilöstönkin osalta. Tällaisella poikkeustilanteella on kuitenkin aina vaikutusta tilausmääriin, joten ruuhkia saattaa syntyä”, kertoo Jytaksin toimitusjohtaja Petri Palviainen, ja pyytää asiakkailta malttia niin tilausten kuin taksin odottamisenkin suhteen. ”Teemme kaikkemme hoitaaksemme tilaukset mahdollisimman tehokkaasti”, Petri Palviainen lisää.

Taksin tilaamisessa kannattaa huomioida eri tilaustavat, ja puhelinpalvelun lisäksi myös tilauksia sovelluksen kautta kannattaa suosia.

Tilaa taksi ennakkoon ja suosi kimppakyytejä

Suosittelemme tilaamaan taksin ennakkoon torstaille. ”Tämä antaa meille mahdollisuuden ennakoida kyytien tarvetta ja varmistaa, että taksimme ovat saatavilla tarvittaessa”, toimitusjohtaja Petri Palviainen sanoo.

Taksin tilaamisessa kannattaa torstaina ennakoida, ja tilata taksi jo hyvissä ajoin, eikä jättää viime tippaan. Myös kimppatakseja kannattaa mahdollisuuksien mukaan suosia.

Jytaksin tilaat soittamalla 0100 6900 (1,92 € / vastattu puhelu + 0,25 €/10 s + pvm/mpm) sekä ilmaiseksi JYTAKSI APPin kautta. Myös ennakkotilaus onnistuu molemmista kanavista.