Haemme asiakasneuvojia

Motivoidutko työssäsi auttamisesta ja tuen antamisesta asiakaspalvelutilanteissa? Hae meille töihin!

Etsimme joukkoomme motivoituneita ja sitoutuneita asiakasneuvojia osaksi lämminhenkistä asiakaspalvelutiimiämme.

Löytyykö sinulta?
✨ Hyvät vuorovaikutustaidot
✨ Aito halu auttaa
✨ Aktiivinen, itseohjautuva ja järjestelmällinen työskentelyote
✨ Hyvät ongelmanratkaisu- ja organisointitaidot
✨ Paineensietokykyä tarvittaessa
✨ Hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito, pystyt myös tarvittaessa kommunikoimaan englanniksi.

Asiakasneuvojana pääset auttamaan asiakkaita tilauksiin liittyvissä asioissa puhelimitse sekä sähköpostin ja chatin välityksellä. Tehtävänäsi on ottaa vastaan asiakkaiden yhteydenottoja, välittää tilauksia järjestelmään, seurata tilauksien etenemistä ja auttaa asiakkaita heidän tarpeissaan. Olet tärkeä linkki asiakkaiden ja kuljettajien välillä.

Me tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kehittyä asiakaspalvelutehtävissä luotettavassa ja vakaassa organisaatiossa. Saat ympärillesi työstään innostuneen ja kannustavan tiimin, jossa jokaisen työtä arvostetaan! Yrityksessä vallitsee erinomainen yhteishenki ja tekemisen kulttuuri

Jyväskylän Aluetaksi Oy tarjoaa luotettavaa ja turvallista kuljetus- ja välityspalvelua kaikille asiakasryhmille eri puolelle Suomea vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri. Toimistomme sijaitsee Jyväskylän keskustan läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi oheisen linkin kautta viimeistään 2.5.2024.

HAE MEILLE TÖIHIN

Hakuprosessista vastaa Adecco Finland ja lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Heidi Hämäläinen heidi.hamalainen@adecco.fi.