Taksinkuljettajaksi

Kuljettajakoulutus

Taksiyrittäjäksi

TAKSINKULJETTAJAKSI JYVÄSKYLÄÄN JA MUURAMEEN

Taksinkuljettajan työ on muutakin, kuin öisen juhlakansan turvallista kotiin saattamista. Siihen kuuluvat oppilaskuljetuksia, esteettömän ajoneuvon avustamista tarvitsevien asiakkaiden kuljetuksia, pakettikuljetuksia sekä yritysten asiakas- ja työntekijäkuljetuksia. Ei ole olemassa kahta samanlaista kyytiä.

Jytaksin kautta tavoitat yli 130 kuljetuspalveluyrittäjää, jotka etsivät jatkuvasti uusia, motivoituneita työntekijöitä, joille asiakaspalvelu ja erilaisten asiakkaiden kohtaamiset ovat intohimo. Käytyäsi kuljettajakoulutuksemme saat tunnukset sisäiseen työnhakukanavaamme! Mikäli olet kiinnostunut taksinkuljettajan työstä meillä, katso seuraavan koulutuksemme ajankohta ja ilmoittautumisohjeet koulutussivultamme.

Jytaksi on tunnettu ja arvostettu brändi, jonka jokainen kyyti on luotettava ja turvallinen. Kuljettajana sinulla on ison taksiyhtiön edut ja valmiiksi solmitut sopimuskuljetukset käytössäsi. Koulutamme kaikki kuljettajamme laadun varmistamiseksi.

Kuljettajakoulutuksen jälkeen suoritetaan aina tutor-ajo, joka on kokeneen kuljettajan kanssa suoritettava 7 tunnin mittainen harjoittelu.


”Ei ole kahta samanlaista kyytiä”

Kuuntele taksinkuljettaja Janin kokemuksia taksinkuljettajan työstä