Taksinkuljettajaksi

TAKSINKULJETTAJAKSI JYVÄSKYLÄÄN JA MUURAMEEN

Taksinkuljettajan työ on muutakin, kuin öisen juhlakansan turvallista kotiin saattamista. Siihen kuuluvat oppilaskuljetuksia, esteettömän ajoneuvon avustamista tarvitsevien asiakkaiden kuljetuksia, pakettikuljetuksia sekä yritysten asiakas- ja työntekijäkuljetuksia. Ei ole olemassa kahta samanlaista kyytiä. Etsimme jatkuvasti uusia, motivoituneita työntekijöitä, joille erilaisten asiakkaiden kohtaamiset ovat intohimo.

Jytaksi on tunnettu ja arvostettu brändi, jonka jokainen kyyti on luotettava ja turvallinen. Kuljettajana sinulla on ison taksiyhtiön edut ja valmiiksi solmitut sopimuskuljetukset käytössäsi. Koulutamme kaikki kuljettajamme laadun varmistamiseksi.

Mikäli olet kiinnostunut taksinkuljettajan työstä meillä, katso seuraavan koulutuksemme ajankohta ja ilmoittautumisohjeet alta.

Onko sinulla jo taksinkuljettajan ammattiajolupa, joka on myönnetty ennen 1.8.2018? Ilmoittaudu Jytaksi-osioon niin jatkokoulutamme sinut Jytaksi-kuljettajaksi!

Täysin uusi alalla? Hanki taksinkuljettajan ammattiajolupa ja Jytaksi-kuljettajan pätevyys hakemalla molempiin alla oleviin koulutuksiimme!

Taksinkuljettajakoulutus maaliskuussa 2020

Koulutustiimi Viisipäivää järjestää seuraavan taksinkuljettajan koulutuksen sekä suositun Jytaksi-osion maaliskuussa 2020. Koulutukset järjestetään Safkamestarit lounasravintolassa, osoitteessa Alasinkatu 1-3, 40320 Jyväskylä. Koulutus järjestetään, jos koulutukseen on ilmoittautunut min. 5 osallistujaa. Koulutukseen otetaan enintään 30 osallistujaa.

Kuljettajakurssin aikataulu

Peruskurssi (henkilöille, joille ei ole myönnetty taksinkuljettajan ajolupaa ennen 1.7.2018)
lauantai 21.3. klo 9 – 17
sunnuntai 22.3. klo 9 – 17

Jytaksi-osio (Jytaksin laatu, taksamittari, välityspääte, paikalliset ohjeet jne.)
lauantai 28.3. klo 9 – 17
sunnuntai 29.3. klo 10 – 17

HUOM!! Maaliskuun kuljettajakurssi on siirretty tässä vaiheessa huhtikuuhun. Päivitämme nettisivuillemme aina ajankohtaisen tiedon, mikäli muutoksia vielä tulee. Uusi aikataulu:

Peruskurssi: (henkilöille, joille ei ole myönnetty taksinkuljettajan ajolupaa ennen 1.7.2018)

lauantai 18.4. klo 9 – 17

sunnuntai 19.4. klo 9 – 17

Jytaksi-osio (Jytaksin laatu, taksamittari, välityspääte, paikalliset ohjeet jne.):

lauantai 25.4. klo 9 – 17

sunnuntai 26.4. klo 10 – 17

Jytaksi-osio koskee kaikkia. Tutor-ajon edellytyksenä on voimassa oleva taksinkuljettajan ajolupa (Traficom/Ajovarma). Tutor-ajo: Kurssin jälkeen kokeneen kuljettajan kanssa seitsemän tunnin harjoittelu. Jytaksiin pääsee vain käymällä Jytaksi-osion.

Lisätietoja

Heikki Holopainen
p. 040 410 2929
heikki.holopainen(at)viisipaivaa.fi

Pekka Veijanen
p. 040 716 2620
pekka.veijanen(at)jytaksi.fi

Kokemuksia kuljettajakoulutuksesta

Kurssi antoi hyvät valmiudet, toki tutor-päivästä oli vielä iso apu. Jos kurssia ei olisi, asetelma olisi paljon haastavampi. Jatkakaa samaan malliin.

Hyödyllinen koulutus. On tärkeää, että laatuvaatimuksista pidetään kiinni ja kuljettajaksi valikoituu palvelualtista väkeä, jotka arvostavat omaa työtään.

Ehdottomasti tämä pitäisi olla jokaiselle taksikuskiksi aikovalle vaatimuksena ennen ammattiajoa.


USEIN KYSYTTYÄ KULJETTAJAKOULUTUKSESTA

Sinulle voidaan myöntää taksinkuljettajan ajolupa, jos

  • Sinulla on voimassa vähintään vuotta aiemmin myönnetty B-luokan ajo-oikeus
  • Et ole ajokiellossa tai väliaikaisessa ajokiellossa
  • Täytät ryhmän 2 ajokorttia koskevat terveysvaatimukset
  • Sinulla on puhdas rikostausta
  • Olet suorittanut hyväksytysti taksinkuljettajan kokeen

Taksinkuljettajan ajoluvan myöntämisen jälkeen tulee suorittaa n. 7 tunnin tutor-ajo kokeneemman kuljettajan kanssa. Tutor-ajo sisältyy kurssin hintaan. Tämän jälkeen saat henkilökohtaisen kuljettajanumeron ja olet valmis ottamaan vastaan työtarjouksia.


Katso, miten pääset taksinkuljettajaksi

Taksinkuljettaja

Mikäli haluat taksinkuljettajaksi Jyväskylään, löydät alla olevan linkin kaaviosta toimintaohjeet.

Toimintaohjeet löytyvät tästä. Kaavioon on merkitty eri toimintaohjeet riippuen siitä onko henkilöllä jo taksin ajolupa vai tuleeko hänen vielä suorittaa taksinkuljettajan peruskurssi.


”Ei ole kahta samanlaista kyytiä”

Kuuntele taksinkuljettaja Janin kokemuksia taksinkuljettajan työstä