Jytaksin taksivinkit pikkujoulukansalle

Pikkujoulukausi kolkuttelee jo ovella! Lue alta vinkkimme taksinkäyttöön pikkujoulukauden ajalle.

Jos otat, älä aja

Jytaksin tilaustavat toimivat vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Välityskeskuksemme tavoitat numerosta 0100 6900, ja sovelluskaupastasi voit ladata JYTAKSI APPin, jolla tilaat taksin ilmaiseksi.

Tue kotimaista

Kotimaisten tuotteiden ja palveluiden tukeminen on juuri nyt tärkeämpää, kuin koskaan. Jytaksi on Suomen Avainlippu-yritys, joka on osoitus Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Jytaksin palveluiden käyttäminen on oiva tapa tukea paikallista pienyrittäjyyttä, sillä kauttamme tavoitat yli 130 paikallista kuljetuspalveluyrittäjää.

Ole tarkkana taksin valinnassa

Esimerkiksi blogistamme tai Taksiliiton sivuilta löydät vinkkejä siitä, miten tunnistat turvallisen taksin. Jytaksin tunnistat taksitolpalla pinkeistä teippauksista sekä erottuvasta taksikuvusta.

Älä jäädy taksitolpalla tai yritä muistella tilausnumeroa yön pikkutunneilla

Tallenna taksin numero puhelimeen jo valmiiksi tai lataa JYTAKSI APP – näin taksin tilauksen teko on helpompaa.

Varaudu ruuhkiin

Tilaa taksi jo hyvissä ajoin tai tee tilaus ennakkoon – varsinkin jos olet lähdössä matkaan isommalla poppoolla! Pikkujouluviikonloppuina on runsaasti väkeä liikkeellä, joten on mahdollista, että taksia joutuu hetken odottamaan erityisesti keskusta-alueella.

Tilaa kasvomaskia käyttävä kuljettaja

Voit varmistaa saavasi kasvomaskia käyttävän kuljettajan pyytämällä sellaista tilauksen yhteydessä puhelimitse, tai lisäämällä JYTAKSI APPin kautta tekemääsi tilaukseen varusteen ”kuljettajalla kasvomaski”.

Pelottaako taksimatkan hinta?

Jytaksin takseissa on aina käytössä sama kuluttajahinnasto, ellei matkan hintaa ole sovittu etukäteen. Sama hinnasto on voimassa niin tilatuissa kyydeissä kuin tolppalähdöissäkin.

Kuljetus yrityksen pikkujouluihin?

Yritysten pikkujouluihin on mahdollista kysyä kiinteähintaista kuljetusta suoraan lomakkeemme avulla. Meiltä on yrityksille saatavilla myös sopimusasiakkuudet ja taksirahakortit, jotka helpottavat yritysten taksimatkojen maksua.

Huomasitko matkan jälkeen, että jotain unohtui taksiin?

Pidä taksimatkastasi kuittisi tallessa! Kuljettajamme on ohjeistettu säilyttämään löytötavaroita itse poislukien arvotavarat, jotka toimitetaan poliisilaitokselle. Kuitista löydät teitä kuljettaneen kuljettajan puhelinnumeron. Jos sinulla on auton numero tai rekisterinumero tiedossa, myös asiakaspalvelumme voi ottaa yhteyttä autoon.

Jos tilasit matkan JYTAKSI APPilla, löydät sinua kuljettaneen kuljettajan nimen ja auton numeron sovelluksen matkahistoriasta.

Voit tiedustella löytötavaroita myös sivuiltamme löytyvän lomakkeen kautta.

Toivotamme kaikille oikein hyviä pikkujouluja – ja turvallista matkaa!