Secto Rally Finland

Secto Rally Finland 2022

Suomen MM-rallit ajetaan 4.-7.8.2022! Rallien päätapahtumapaikat Jyväskylässä sijaitsevat Lutakossa sekä Harjun alueella, lisäksi erikoiskokeita ajetaan ympäri Keski-Suomea. Välityskeskuksemme palvelee rallikansaa vuorokauden ympäri koko ralliviikon ajan numerossa:

0100 6900

Voit tilata taksin myös käyttämällä ilmaista JYTAKSI APPia.

Lataa JYTAKSI APP sovelluskaupastasi:

Google Play

App Store

Vinkkejä apin käyttöön

Taksit erikoiskokeille

Otamme rallien aikana vastaan ennakkotilauksia normaalien ennakkotilauskäytäntöjen mukaisesti. Tilatessasi taksia hakemaan sinua suoraan erikoiskokeilta on kuitenkin hyvä muistaa, että taipaleilla on liikenneruuhkia, ja asiakkaan löytäminen voi olla takseille haastavaa. Jos menet taksilla erikoiskokeelle, on helpointa sopia paluukyydistä suoraan kuljettajan kanssa. Otamme vastaan myös ison auton tilauksia, mutta ruuhkatilanteissa emme pysty lupaamaan isoa autoa.

Lutakko

Paviljongin taksitolppa palvelee ralliasiakkaita Piippukadulla. Piippukadun tolpan löytää kävelemällä kohti Lutakosta löytyvää punaista, suurta savupiippua. Lisäksi ralliasiakkaita palvelee Matkakeskuksen taksitolppa rautatien toisella puolella.

Taksitolpalla tunnistat Jytaksit autojen pinkeistä Jytaksi-teippauksista sekä erottuvasta taksikuvusta.

Liikennejärjestelyt Lutakon ja Sataman alueella

Paviljongin alue on suljettuna maanantaista 22.7. klo 8 torstaihin 11.8. klo 21 saakka.

Uno Savolan katu on suljettuna liikenteeltä ma 1.8. klo 7 – 8.8. klo 7. Luvanvarainen huolto- ja tontille ajo sallitaan.

Satamakadun pysäköintialue on suljettuna ma 1.8. klo 7 – ma 8.8. klo 7.

Harju

Harjun alueella ei ole tapahtuman aikana poikkeuksellista taksitolppaa. Ralliasiakkaita palvelee Torin taksitolppa. Tolpalla tunnistat Jytaksit autojen pinkeistä Jytaksi-teippauksista sekä erottuvasta taksikuvusta.

Poikkeavat liikennejärjestelyt Harjulla, Mäki-Matissa sekä Jyväskylän keskustassa

Harjun viheralue on suljettuna ma 1.8 klo 21 – su 7.8. klo 15 välisen ajan.

Liikenne suljetaan Harjun erikoiskokeiden aikana torstaista 4.8. kello 10.00 alkaen perjantaihin 5.8. kello 23.59 saakka seuraavilta kaduilta:

Yliopistonkatu 1–28. Vaasankatu ja Kilpisenkadun välinen osuus. Tontille ajo sallittu kiinteistöille 2-8 ja 26-28.

Pitkäkatu 45-61. Kortesuonkadun ja Tanhuantien välinen osuus. Tontille ajo sallitaan Pitkäkadun kiinteistöille 35-39, 38-44, 67 ja 78.

Kortesuonkatu. Kotikadun ja Pitkäkadun välinen osuus.

Suljetuista kaduista seuraavat kadut avataan liikenteelle pe 5.8. klo 01 – 5:59:

Pitkäkatu

Kortesuonkatu

Cygnaeuksenkatu ja Gummeruksenkatu muutetaan kaksisuuntaisiksi sulkuaikoina tonteille ajoa varten.

Mäki-Matin asuinalueen kiinteistöille ajaminen ohjataan Kortesuonkadulta Kotikadun kautta Sopukadulle, Petäjätielle, Kisakadulle ja Tanhuantielle.

Lisäksi Cygnaeuksenkadun, Gummeruksenkadun, Kilpisenkadun, Harjukadun, Löylykadun, Oikokadun, Mäki-Matinkadun ja Mäki-Matin asuinalueiden katujen liikennettä rajoitetaan erikoiskokeiden aikana. Tontille ajo sallitaan.