Jytaksin kuljettajakoulutus

Jytaksin kevään 2023 kuljettajakoulutukset järjestetään helmi- ja maaliskuussa

Jytaksin kuljettajakoulutukset järjestetään 11.-12.2. sekä 25.-26.3. Hae mukaan koulutukseen ja lähde ajamaan Jytaksia!

Jytaksin kuljettajana pääset osaksi tunnettua ja arvostettua brändiä, jonka jokainen kyyti on laadukas, turvallinen ja luotettava. Jytaksi kuljettajakoulutuksen käytyäsi sinulla on valmiudet toimia kuljettajana Jytaksin takseissa, ja saat tunnukset sisäiseen työnhakukanavaamme, jossa tavoitat lähes 150 kuljetuspalveluyrittäjäämme.

Me etsimme joukkoomme vaihtelevasta työstä syttyviä ja itsenäiseen työhön kykeneviä asiakaspalvelun ammattilaisia, jotka haluavat omalla panoksellaan olla mukana tuottamassa laadukkaita ja onnistuneita asiakaskohtaamisia.

Katso lisätietoa Jytaksin kuljettajakoulutuksesta ja ilmoittaudu mukaan täältä.