Rekry: haemme asiakasneuvojia

Etsimme joukkoomme motivoituneita ja sitoutuneita asiakasneuvojia osaksi lämminhenkistä asiakaspalvelutiimiämme.

Löytyykö sinulta?
✨ Hyvät vuorovaikutustaidot
✨ Aito halu auttaa
✨ Aktiivinen, itseohjautuva ja järjestelmällinen työskentelyote
✨ Hyvät ongelmanratkaisu- ja organisointitaidot
✨ Paineensietokykyä tarvittaessa
✨ Hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito, pystyt myös tarvittaessa kommunikoimaan englanniksi.

Työssäsi toimit osana lämminhenkistä ja yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä ja autat asiakkaita monikanavaisesti tilauksiin liittyvissä asioissa puhelimitse, sähköpostin ja chatin välityksellä. Toimit tärkeänä linkkinä asiakkaiden ja kuljettajien välillä. Otat vastaan asiakkaiden yhteydenottoja, välität tilaukset järjestelmään, seuraat tilauksien etenemistä ja autat asiakkaita heidän tarpeissaan.

Me tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kehittyä asiakaspalvelutehtävissä luotettavassa ja vakaassa organisaatiossa. Saat ympärillesi työstään innostuneen ja kannustavan tiimin, jossa jokaisen työtä arvostetaan! Yrityksessä vallitsee erinomainen yhteishenki ja tekemisen kulttuuri.

Jyväskylän Aluetaksi Oy tarjoaa luotettavaa ja turvallista kuljetus- ja välityspalvelua kaikille asiakasryhmille eri puolelle Suomea vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri. Toimistomme sijaitsee Jyväskylän keskustan läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi oheisen linkin kautta viimeistään 26.8.2024.

ASIAKASNEUVOJAKSI JYTAKSILLE

Hakuprosessista vastaa Adecco Finland ja lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Heidi Hämäläinen heidi.hamalainen@adecco.fi.