Asiakasneuvoja JYTAKSI

Rekry: Haemme asiakasneuvojia Jyväskylään

Jyväskylän Aluetaksi Oy laajentaa toimintaansa ja haemme nyt motivoituneita ja sitoutuneita asiakasneuvojia pitkäaikaiseen työsuhteeseen Jyväskylään.

Työtehtävät

Asiakasneuvojana olet keskeisessä roolissa varmistamassa asiakkaillemme sujuvan palvelukokemuksen. Vastaat tilauksiin liittyvistä asiakaspalvelutilanteista monikanavaisesti – puhelimitse, sähköpostilla ja chatin kautta. Työssäsi tulet toteuttamaan asiakaspalvelua palvelukokonaisuudessa, johon sisältyy ruotsinkielisten asiakkaiden palvelemista.

Tulet toimimaan myös muissa palelukokonaisuuksissa, joissa toteutat palvelua suomen kielellä. KELA-tiimissä pääset tutustumaan lainsäädäntöön ja esimerkiksi sairausvakuutuslakiin. KELA-tiimi työskentelee ma-su klo 06-19 välillä. KELA-tiimin tehtävien lisäksi tulet perehtymään myös Välkky-tiimin, eli kuluttajapuolen tiimin tehtäviin, jossa työskennellään kolmessa vuorossa, joten tehtävä edellyttää mahdollisuutta sitoutua myös kolmivuorotyöhön.

Työssä menestyminen edellyttää

  • Suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa, pystyt myös tarvittaessa kommunikoimaan englanniksiRuotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja aitoa auttamisen halua
  • Itseohjautuvaa työotetta, aktiivisuutta ja järjestelmällisyyttä
  • Ongelmanratkaisu- ja organisointitaitoja, sekä paineensietokykyä

Mitä tarjoamme

Erinomaisen mahdollisuuden kehittyä asiakaspalvelutehtävissä luotettavassa ja vakaassa organisaatiossa. Saat ympärillesi työstään innostuneen ja kannustavan tiimin, jossa jokaisen työtä arvostetaan! Yrityksessä vallitsee erinomainen yhteishenki ja tekemisen kulttuuri, joka näkyy myös hyvissä työtyytyväisyystuloksissa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä, kattavan perehdytyksen ja kilpailukykyisen palkan (12,94 €/h + kielitaitolisä sekä mahdolliset vuorolisät). Työ on kokoaikaista ja vuorotyötä, mutta voimme keskustella myös osa-aikaisuudesta.

Hae nyt

Hakuaika päättyy 3.10.2024, ja työt alkavat viimeistään 28.10.2024. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae rohkeasti mukaan ja liity osaksi Jyväskylän Aluetaksi Oy:n tiimiä!

Hakuprosessista vastaa Adecco Finland. Lisätietoja tehtävästä ja hakuohjeet löydät TÄÄLTÄ.