Jytaksi työpaikat

Kuljettajakoulutus

Taksinkuljettajaksi

Asiakasneuvojaksi

Liity Jytaksiin

Haluatko olla osa tunnettua ja laadukasta taksinvälitysyhtiötä? Jytaksin tarjoaa luotettavaa ja turvallista taksipalvelua toiminta-alueellaan kaikille asiakasryhmille, koululaisista ikäihmisiin. Toimimme Jyvässeudulta käsin koko Keski-Suomen alueella – ja tarvittaessa pidemmälläkin. Tutustu koulutuksiimme sekä taksinkuljettajan, taksiyrittäjän ja asiakasneuvojan työhön!


Koulutukset

Kuljettajakoulutus

Haluatko kuljettajaksi Jytaksille? Tai tarvitsetko erityisryhmien kuljettajakoulutusta?

Jytaksi akatemia tarjoaa yhteistyössä kumppanien kanssa taksialan koulutuksia. Lue lisää tämän hetkisestä tarjonnastamme, ja tule mukaan koulutuksiin!


Taksinkuljettajaksi

Jytaksi_052021 (14)

Taksinkuljettajan työ on muutakin, kuin öisen juhlakansan turvallista kotiin saattamista. Siihen kuuluvat oppilaskuljetukset, esteettömän ajoneuvon avustamista tarvitsevien kuljetukset, pakettikuljetukset sekä monet eri sopimuskuljetukset. Etsimme jatkuvasti uusia, motivoituneita työntekijöitä, joille erilaiset asiakkaiden kohtaamiset ovat intohimo.

Jytaksin kuljettajana pääset osaksi tunnettua ja arvostettua brändiä, jonka jokainen kyyti on laadukas, turvallinen ja luotettava. Koulutamme kaikki kuljettajamme ja saat perehdytyksen työhön tutor-ajossa.

Katso kuljettajakoulutus -sivultamme, milloin seuraava Jytaksin kuljettajakoulutus järjestetään, ja tule mukaan!


Taksiyrittäjäksi Jytaksiin

Yrittäjäksi Jytaksille

Oletko kiinnostunut yrittäjyydestä tunnetun ja luotettavan yhtiön alla? Onko asiakaspalvelu ja monipuoliset asiakkaiden kohtaamiset sinulle intohimo? Haluatko itse vaikuttaa työaikoihisi? Mikäli vastasit kyllä, niin hae meille yrittäjäksi ja tule tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Asiakasneuvojaksi

Asiakasneuvoja meille töihin

Haemme töihin hyviä tyyppejä, jotka haluavat luoda päivittäin ainutkertaisia asiakaskokemuksia. Asiakasneuvojan tehtävässä perusedellytyksiä ovat hyvät vuorovaikutustaidot, aito halu palvella asiakkaita sekä tietotekniikan perustaidot.

Lämminhenkinen työyhteisömme koostuu erilaisista huipputyypeistä. Oletko sinä etsimämme henkilö täydentämään porukkaamme?