Jytaksi työpaikat

Liity Jytaksiin

Haluatko olla osa tunnettua ja laadukasta taksinvälitysyhtiötä? Jytaksin tarjoaa luotettavaa ja turvallista taksipalvelua toiminta-alueellaan kaikille asiakasryhmille, koululaisista vanhuksiin. Toimimme Jyvässeudulta käsin koko Keski-Suomen alueella – ja tarvittaessa pidämmälläkin. Tutustu taksinkuljettajan, taksiyrittäjän ja taksinvälittäjän työhön tällä sivulla!


Taksinkuljettajaksi Jyväskylään ja Muurameen

Taksinkuljettaja Jyväskylässä

Taksinkuljettajakoulutus lokakuussa 2020 

Taksinkuljettajan työ on muutakin, kuin öisen juhlakansan turvallista kotiin saattamista. Siihen kuuluvat oppilaskuljetukset, esteettömän ajoneuvon avustamista tarvitsevien kuljetukset, pakettikuljetukset sekä monet eri sopimuskuljetukset. Etsimme jatkuasti uusia, motivoituneita työntekijöitä, joille erilaiset asiakkaiden kohtaamiset ovat intohimo.

Jytaksin kuljettajana pääset osaksi tunnettua ja arvostettua brändiä, jonka jokainen kyyti on laadukas, turvallinen ja luotettava. Koulutamme kaikki kuljettajamme ja saat perehdytyksen työhön tutor-ajossa.

Koulutustiimi Viisipäivää järjestää seuraavan taksinkuljettajan koulutuksen sekä suositun Jytaksi-osion lokakuussa 2020.


Taksiyrittäjäksi Jytaksiin?

 

Oletko kiinnostunut yrittäjyydestä tunnetun ja luotettavan yhtiön alla? Onko asiakaspalvelu ja monipuoliset asiakkaiden kohtaamiset sinulle intohimo? Haluatko itse vaikuttaa työaikoihisi? Mikäli vastasit kyllä, niin hae meille yrittäjäksi ja tule tekemään työtä, jolla on merkitystä!

 

Lue lisää taksiyrittäjyydestä

JYTAKSI Tilaa taksi Jyväskylä 0100 6900

Taksinvälittäjäksi Jytaksiin?

Taksinvälittäjä

JYTAKSI on arvostettu toimija työntekijöiden ansiosta. Haluaisitko sinä olla erinomaisen asiakaspalvelun ammattilainen?

JYTAKSIssa työskennellään kaikkina vuorokaudenaikoina, vuoden jokaisena päivänä. Työvuorot ovat 8 tunnin pituisia, aikaisimmat aamuvuorot alkavat klo 6 ja viimeisimmät yövuorot puolestaan klo 22. Päivä- ja iltavuorot ajoittuvat näiden kellonaikojen väliin.