Jytaksi työpaikat

Etsitkö töitä?

Haluatko olla osa tunnettua ja laadukasta taksinvälitysyhtiötä? Jytaksin tarjoaa luotettavaa ja turvallista taksipalvelua toiminta-alueellaan kaikille asiakasryhmille, koululaisista vanhuksiin. Toiminta-alueeseemme kuuluu Jyväskylä (pois lukien Korpilahti) sekä Muurame. Tutustu taksinkuljettajan, taksiyrittäjän ja taksinvälittäjän työhön tällä sivulla!


Taksinkuljettajaksi Jyväskylään ja Muurameen

Taksinkuljettaja Jyväskylässä

Taksinkuljettajakoulutus tammikuussa 2020

Jytaksin kuljettajana pääset osaksi tunnettua ja arvostettua brändiä, jonka jokainen kyyti on laadukas, turvallinen ja luotettava. Koulutamme kaikki kuljettajamme ja saat perehdytyksen työhön tutor-ajossa, jossa on kokenut kuljettaja mukanasi.

Koulutustiimi Viisipäivää järjestää seuraavan taksinkuljettajan koulutuksen sekä suositun Jytaksi-osion tammikuussa 2020. Koulutukset järjestetään Safkamestarit lounasravintolassa, osoitteessa Alasinkatu 1-3, 40320 Jyväskylä.

Kokemuksia kuljettajakoulutuksesta

Kurssi antoi hyvät valmiudet, toki tutor-päivästä oli vielä iso apu. Jos kurssia ei olisi, asetelma olisi paljon haastavampi. Jatkakaa samaan malliin.

Hyödyllinen koulutus. On tärkeää, että laatuvaatimuksista pidetään kiinni ja kuljettajaksi valikoituu palvelualtista väkeä, jotka arvostavat omaa työtään.

Ehdottomasti tämä pitäisi olla jokaiselle taksikuskiksi aikovalle vaatimuksena ennen ammattiajoa.


Taksiyrittäjäksi Jytaksiin?

Oletko kiinnostunut yrittäjyydestä tunnetun ja luotettavan yhtiön alla? Onko asiakaspalvelu ja monipuoliset asiakkaiden kohtaamiset sinulle intohimo? Haluatko itse vaikuttaa työaikoihisi? Mikäli vastasit kyllä, niin hae meille yrittäjäksi ja tule tekemään työtä, jolla on merkitystä!

 

Lue lisää taksiyrittäjyydestä

JYTAKSI Tilaa taksi Jyväskylä numerosta 0100 6900

Taksinvälittäjäksi Jytaksiin?

Taksinvälittäjä

JYTAKSI on arvostettu toimija työntekijöiden ansiosta. Haluaisitko sinä olla erinomaisen asiakaspalvelun ammattilainen?

JYTAKSIssa työskennellään kaikkina vuorokaudenaikoina, vuoden jokaisena päivänä. Työvuorot ovat 8 tunnin pituisia, aikaisimmat aamuvuorot alkavat klo 6 ja viimeisimmät yövuorot puolestaan klo 22. Päivä- ja iltavuorot ajoittuvat näiden kellonaikojen väliin.