Jyväskylän Aluetaksi on nyt JYTAKSI

Jyväskylän Aluetaksi Oy on ottanut käyttöön uuden markkinointinimen. Tästä lähtien taksit tunnistaa Jyväskylän ja Muuramen alueilla magentan värisellä JYTAKSI-tunnuksella varustetuista autoista. Kaikki palvelut säilyvät ennallaan. Taksin yleinen tilausnumero on edelleen 0100 6900.

Jyväskylän Aluetaksin nimiuudistus on osa laajempaa brändin kehittämistä, jossa päivitettiin yritysilmettä nykyaikaan. Myös palvelut tulevat kehittymään vahvasti tulevaisuudessa.
– Muutos ei aiheuta asiakkaillemme toimenpiteitä, kaikki palvelut ovat ennallaan, ainoastaan sähköpostiosoitteet muuttuvat. Kehitämme kuitenkin koko ajan palvelukonseptiamme asiakkaita kuunnellen, koska haluamme vastata tulevaisuuden muuttuviin liikkumis- ja kuljetustarpeisiin, kertoo yhtiön toimitusjohtaja Esa Niemi.

JYTAKSI haluaa erottautua paikallisella, turvallisella ja luotettavalla palvelulla.
– Meille on tärkeää, että tarjoamme asiakkaillemme erinomaista palvelua. Laatu näkyy meillä konkreettisesti muun muassa henkilökohtaisessa palvelussa. Sekä välityskeskuksemme työntekijät että kuljettajat haluavat ottaa vastuun siitä, että asiakas pääsee täsmällisesti perille ja matkakokemus on miellyttävä, kertoo Niemi.

Tulevaisuudessa kilpailu kiristyy ja liikkumispalvelut kehittyvät

Uudistuminen on JYTAKSIlle tarpeen monestakin syystä. Ala on muutoksen kourissa. Taksiliikenteen mahdolliset muutokset tulevat kiristämään kilpailua.
– Valmistaudumme tulevaisuuteen vahvistamalla kilpailukykyämme. Haluamme tulevaisuudessa olla monipuolisia liikkuvuuspalveluja tarjoava palvelukeskus ja luotettava kumppani yhteisö- ja yritysasiakkaillemme, toteaa Niemi.

Tulevaisuudessa liikkuvuuspalvelut tulevat myös monimuotoistumaan. JYTAKSIn visiona on olla yksi osa yhteistyössä toimivaa joukkoliikennettä, jossa jokaisella välineellä on oma roolinsa. Niemi uskoo yhteistyön hyötyihin. Kuljetusten järkeistämisellä; muun muassa kimppakyydeillä ja eri liikennevälineiden saumattomalla yhteistyöllä voidaan saada vähennettyä yksityisautoilua taajamissa ympäristöarvot huomioiden asiakaslähtöisesti ja kustannustehokkaasti.

JYTAKSI – Jyväskylän Aluetaksi Oy

JYTAKSI – Jyväskylän Aluetaksi Oy on palvelukeskus, joka välittää monipuolisia liikkuvuus- ja kuljetuspalveluita. Yhtiön omistavat toiminta-alueen taksiyrittäjät. Toiminnan tavoitteena on tarjota Jyväskylän kaupungin ja Muuramen alueilla luotettavaa ja turvallista kuljetusta kaikille asiakasryhmille koululaisista vanhuksiin. Kyytejä välitetään myös Joensuun, Kontiolahden, Lieksan, Outokummun, Liperin ja Kiteen alueilla. KELA:n suorakorvausmatkoja välitetään Keski-Suomen lisäksi Kainuun Sairaanhoitopiirin alueella.
Jyväskylän Aluetaksi Oy on perustettu 1992.

LISÄTIETOJA

Esa Niemi
Puh. 050 435 3323, esa.niemi@jytaksi.fi
JYTAKSI – Jyväskylän Aluetaksi Oy
www.jytaksi.fi