Pikkujoulutekemistä Jyväskylässä

Onko pikkujoulusuunnitelmat vielä tekemättä? Tiedämme, miten stressaavaa pikkujoulujen suunnittelu voi olla, joten kokosimme tähän blogipostaukseen vinkkimme pikkujoulujen viettämiseen Jyvässeudulla vuonna 2021!

Paviljongissa huumoria ja musiikkia

Paviljongissa järjestetään marras- ja joulukuussa useita tapahtumia, jotka soveltuvat hyvin pikkujoulujen viettoon. Huumoria kaipaavien kannattaa suunnata Paviljonkiin esimerkiksi perjantaina 19.11., kun Paviljongin Stand Up Showssa lavalle astuvat Heli Sutela, Mika Eirtovaara, Jape Grönroos, Tommi Ylimäinen sekä taikuri Joni Pakanen. Joulukuun puolella oman kylän poika Ismo Leikola naurattaa yleisöä kahden esityksen verran keskiviikkona 1.12. sekä perjantaina 3.12.

Monen ihmisen joulunviettoon liittyy vahvasti musiikki – ja se tekee konserteista loistavan valinnan pikkujouluihin! Paviljongin loppuvuoden ohjelmistosta löytyy musiikkia jokaiseen makuun, raskaasta musiikista svengaaviin big bandeihin.

  • La 27.11. PikkujouluCircus (Lauri Tähkä, Suvi Teräsniska, Vesterinen Yhtyeineen)
  • To 9.12. Sami Hedberg ja Saija Tuupanen Joulushow
  • Ke 15.12. The Big Xmas (UMO Helsinki Jazz Orchestra & Ilmavoimien Big Band feat. Antti Koivula & Elena Mindru)
  • To 16.12. Tuliset tenorit ja suloiset sopraanot (Jyrki Anttila, Johanna Försti, Pentti Hietanen, Maria Lund)
  • Pe 17.12. Osmo’s Christmas (Osmo Ikonen ja Mikko Leppilampi)
  • La 18.12. Raskasta joulua 2021

Jääkiekkoa hyvässä seurassa

Miltä kuulostaisi pikkujoulujen viettäminen jääkiekon parissa? JYPin vieraaksi LähiTapiola Areenalle on joulukuussa tulossa esimerkiksi rakas naapuri KalPa. Mikäs sen parempaa kuin Järvi-Suomen Derby hyvällä porukalla? JYPin kotiotteluihin on myös mahdollista tilata koko ryhmälle kiinteähintainen kuljetus nettisivujemme lomakkeen kautta.

Sambaa vai teatterikabareeta?

Scandic Laajavuoren pikkujouluilloista löytyy kuumaa sambatunnelmaa ja teatterikabareeta! Illan aikana pääsee nauttimaan joulubuffetista sekä sambasta tai Teatteri Eurooppa Nelosen E-Studion suorasta lähetyksestä.

Perinteiseen tapaan yöelämässä

Pikkujoulujen juhliminen onnistuu toki myös perinteiseen tapaan – eli yöelämässä. Moni on varmasti kaivannut hyvää ruokaa, karaokea ja tanssimista yön pikkutunneille vaikeiden koronarajoitusten aikana. Jyväskylän keskustan ravintolat ja muut palvelut toivottavatkin pikkujoulukansan avosylein tervetulleeksi!

Keskustan taksitolpille saattaa helposti tulla ruuhkaa pikkujoulukauden ollessa kuumimmillaan. Tolpalla tunnistat Jytaksit pinkistä logosta ja erottuvasta taksikuvusta. Jos tolpalla jäätyminen ei kuulosta houkuttavalta, kannattaa taksi tilata JYTAKSI APPilla, ja seurata taksin saapumista reaaliaikaisesti.

Entäs jos lähtisitkin muualle Keski-Suomeen?

Vaikka Jyväskylän keskusta-alueelta löytyy varmasti pikkujoulukaudella meininkiä, haluavat jotkut lähteä juhlimaan pikkujouluja vähän kauemmaksi. Pikkujoulujen järjestäminen on helppoa, kun kaikki palvelut majoituksesta ja ruoasta lähtien löytyvät yhden katon alta. Kylpylähotelli Peurunka, Äänekosken Kartano Kievari sekä Hankasalmen Revontuli ovat kaikki varanneet pikkujouluiltoihinsa kotimaista musiikkia ja hyvää ruokaa. Varjolassa taas pääsee nauttimaan maaseudun rauhasta savusaunassa sekä porealtaissa, jouluherkkuja unohtamatta. Jytaksin kiinteähintaisilla matkoilla pääset myös kauemmaksi isolla tai pienemmällä porukalla – lue lisää kiinteähintaisista matkoista alueen matkailukohteisiin täältä.


Jytaksin markkinointitiimi, Severi ja Lyyti
Heräsikö ajatuksia? Ota yhteyttä markkinointi@jytaksi.fi!