Jyväskylä tarjoaa syyslomailijoille laajan valikoiman tekemistä – katso vinkkejä syysloman viettoon Jyvässeudulla

Vinkkejä syysloman viettoon Jyvässeudulla

Jyväskylä ja sen lähialueet tarjoavat syyslomailijoille viikoilla 42-43 monipuolisen valikoiman tekemistä ja kokemuksia, olipa kyseessä sitten perheloma, romanttinen irtiotto tai laatuaikaa ystävien kanssa. Rentoudu kylpylässä, vietä aikaa luonnon rauhassa tai nauti kulttuurista – Jyvässeudulta löydät takuulla mielekästä tekemistä!

Jos tarvitset kyydin kohteisiin, JYTAKSI tarjoaa kiinteähintaisia matkoja Jyväskylän keskustasta alueen matkailukohteisiin yhteistyössä Visit Jyväskylän kanssa. Kiinteähintaiset matkat tekevät päiväretkien suunnittelusta helppoa ja huoletonta.

Rentoutumista upeissa maisemissa

Sataman Viilussa voit nauttia syyspäivistä ruokailemalla ja saunomalla kauniissa Jyväsjärven maisemissa. Satama Viilun saunamaailmasta löytyy kolme erilaista saunaa, järviallas ja kaksi poreallasta. Ravintola tarjoaa mutkatonta, rennolla otteella ja kotimaisista raaka-aineista valmistettuja annoksia.

JYTAKSIn kiinteähintainen matka keskustasta Lutakon satamaan: 1-4 hlöä 11 €, 5-8 hlö 17 €

Scandic Laajavuori -hotellin kylpylä tarjoaa erinomaiset puitteet rentoutumiseen vain muutaman kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Kylpyläosastolta löytyy mm. hemmotteleva, lämmin vesilaguuni, porealtaita, erilaisia teemasaunoja ja infrapunasauna. Syyslomaviikoilla 42-43 lapsille on tarjolla monenlaista syyslomatekemistä, kuten keilaushetkiä, mysteerisuunnistuksia ja leffailtoja.

JYTAKSIn kiinteähintainen matka keskustasta Scandic Laajavuoreen: 1-4 hlöä 17 €, 5-8 hlö 22 €

Spa Resort Peurunka tarjoaa elämyksiä ja tekemistä koko perheelle Laukaassa. Monipuolisesta kylpylästä löytyy aktiivisempaan menoon mm. kolme erilaista vesiliukumäkeä, wibit-vesikiipeilyrata ja 100 m pitkäjokiallas. Rentoutumaan puolestaan pääsee suihkumaailmassa, porealtaissa ja erilaisissa teemasaunoissa.

Perjantaina 11.10. klo 21–23 järjestetään kylpylän normaalin aukiolon jälkeen aikuisille K18 tunnelmauinti, jolloin kylpylään luodaan tunnelmaa hämärällä valaistuksella ja rauhoittavalla musiikilla. Syyslomaviikoilla 42–43 lapsille on tarjolla mm. poniratsastusta ja kärryajelua.

JYTAKSIn kiinteähintainen matka keskustasta Spa Resort Peurunkaan: 1-4 hlöä 72 €, 5-8 hlö 83 €

Historiaa ja elämyksiä museoissa

Aalto2-museokeskus yhdistää arkkitehtuurin, muotoilun, kulttuuriperinnön, taiteen ja tieteen kiinnostavalla tavalla. Syyslomaviikolla 42 museokeskuksessa järjestetään lapsille erilaisia työpajoja, kuten ke 16.10. ja pe 18.10. muffinien koristelutyöpaja sekä pe 18.10. lelulääkäri.

JYTAKSIn kiinteähintainen matka keskustasta Spa Resort Peurunkaan: 1-4 hlöä 11 €, 5-8 hlö 17 €

Suomen Ilmavoimamuseo on ainutlaatuinen kohde ilmailun ystäville Tikkakoskella. Museossa pääset tutustumaan Suomen ilmailun historiaan, ja lentämisestä kiinnostuneille erityistä jännitystä tuovat erilaiset lentosimulaattorit ja oikean hävittäjän kyytiin kiipeäminen.

JYTAKSIn kiinteähintainen matka keskustasta Suomen Ilmavoimamuseoon: 1-4 hlöä 50 €, 5-8 hlö 60 €

Luontoelämyksiä ja aktiviteetteja

Varjolan tila on tunnelmallinen maaseudun koskimiljööseen sijoittuva matkailutila puolen tunnin ajomatkan päässä Jyväskylästä. Varjolan tilalla järjestetään la 12.10. syystohinat, joista löytyy monenlaista ohjelmaa niin lapsille kuin aikuisille: poniratsastusta, savusaunomista, koskenlaskua, vaijeriliukua ja nuoralla kävelyä.

JYTAKSIn kiinteähintainen matka keskustasta Varjolan tilalle: 1-4 hlöä 72 €, 5-8 hlö 83 €

Katso lisää kohteita, joihin JYTAKSI tarjoaa kiinteähintaisia matkoja yhteistyössä Visit Jyväskylä Regionin kanssa!

JYTAKSIn kyydissä pääset turvallisesti perille kaikkiin tässä blogissa esiteltyihin kohteisiin. Voit tilata JYTAKSIn JYTAKSI APPilla tai puhelimitse soittamalla numeroon 0100 6900 (puhelun hinta 2,37 € / vastattu puhelu + 1,52 € / min + pvm/mpm). Jos puolestaan olet taksitolpan lähettyvillä, voit napata JYTAKSIn suoraan taksijonosta – tunnistat sen pinkistä logosta ja JYTAKSI-kuvusta.